Çözüldü Roblox "The application encountered an unrecoverable error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

J0rex

Decapat
RAM
4
Ekran kartı
AMD RADEON R4 GRAPHİC
Çözüme ulaşamadım, konuyu kendimce kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Instagram ya da Discord varsa AnyDesk'ten bakarsanız iyi olur.

Hocam, Microsoft'tan Roblox'u indirince hata çözülüyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Her hatanın sebebi aynı değildir. Rapor alabilir misiniz?

Oyun ismini alamıyorum "Process Monitor (ProcMon) must be unloaded before continuing." diyor.

Oyunun kopya koruması engelliyor. Olay görüntüleyicisi raporu var mı? Bir de ekran kartı sürücü sürümünü öğrenip yazar mısın?

Olay görüntüleyicisinin raporu yok. Ekran kartı sürümü 25.20.15030.4 1 yıl önce oyun sorunsuz açılıyordu.

Güncelleştirme yaptım ama şimdi de "Roblox does not Support admin installation please rerun" diye hata veriyor yönetici olarak çalıştırdım ama işe yaramadı.

"Roblox does not Support admin installation pleas rerun" hatasını çözdüm ama hala "the application encountered an unrecoverable error" hatasını veriyor.

Son düzenleme:
Şuradaki logları paylaşır mısın?
  • PC'de WINDOWS TUŞUNA ve R'ye aynı anda basın. Çalıştır adında bir kutu görünecektir. Aşağıdakileri kopyalayıp yapıştırın veya tırnak işaretleri olmadan yazın:
    • Win32 için: "%localappdata%\Roblox\logs"
    • UWP için: “%LOCALAPPDATA%\Packages\ROBLOXCorporation.ROBLOX_55nm5eh3cm0pr\LocalState\logs”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…