Roblox videosu çekmek yasak mı?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar Roblox videosu çekeceğim devamlı olarak oyun yasak olduğu için videonun çekilmesi yasak olur mu sizce ?

Yasal bir problem yaşar mıyım ?

Arkadaşlar Roblox videosu çekeceğim devamlı olarak oyun yasak olduğu için videonun çekilmesi yasak olur mu sizce ?

Yasal bir problem yaşar mıyım ?
youtubeden hesap bölgeni değiştir istersen

Oyun oynarken VPN kullanacağım. Hesap bölgesi değiştirmem mantıklı gibi gözükse bile işe yarayacağını düşünmüyorum.
Vpn ile oynarsan çok yüksek ms alırsın. Dns ini değiştirerek oynamanı öneririm, ben roblox ve discordu öyle kullanıyorum aynı eskisi gibi hiç lag yok rahatça kullanıyorum.

Vpn ile oynarsan çok yüksek ms alırsın. Dns ini değiştirerek oynamanı öneririm, ben roblox ve discordu öyle kullanıyorum aynı eskisi gibi hiç lag yok rahatça kullanıyorum.
İnternet markan nedir sağlayıcın varsa oda olur.

Turkcell DNS kullandırmıyor diye biliyorum ama kullandığın DNS'leri bana söylermisin bende deneyeyim.
hocam normalde bendede çalışmıyordu. Ama Goodbyedpi kullanarak dns değiştiriyorum çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…