youtubeden hesap bölgeni değiştir istersenRoblox videosu çekmek yasak mı?
Arkadaşlar Roblox videosu çekeceğim devamlı olarak oyun yasak olduğu için videonun çekilmesi yasak olur mu sizce ?
Yasal bir problem yaşar mıyım ?
Oyun oynarken VPN kullanacağım. Hesap bölgesi değiştirmem mantıklı gibi gözükse bile işe yarayacağını düşünmüyorum.youtubeden hesap bölgeni değiştir istersen
Vpn ile oynarsan çok yüksek ms alırsın. Dns ini değiştirerek oynamanı öneririm, ben roblox ve discordu öyle kullanıyorum aynı eskisi gibi hiç lag yok rahatça kullanıyorum.Oyun oynarken VPN kullanacağım. Hesap bölgesi değiştirmem mantıklı gibi gözükse bile işe yarayacağını düşünmüyorum.
İnternet markan nedir sağlayıcın varsa oda olur.Vpn ile oynarsan çok yüksek ms alırsın. Dns ini değiştirerek oynamanı öneririm, ben roblox ve discordu öyle kullanıyorum aynı eskisi gibi hiç lag yok rahatça kullanıyorum.
Turkcell Superonlineİnternet markan nedir sağlayıcın varsa oda olur.
Turkcell DNS kullandırmıyor diye biliyorum ama kullandığın DNS'leri bana söylermisin bende deneyeyim.Turkcell Superonline
hocam normalde bendede çalışmıyordu. Ama Goodbyedpi kullanarak dns değiştiriyorum çalışıyorTurkcell DNS kullandırmıyor diye biliyorum ama kullandığın DNS'leri bana söylermisin bende deneyeyim.
Maalesef W11 kullanıyorum bende çalışmıyor goodbyedpi.hocam normalde bendede çalışmıyordu. Ama Goodbyedpi kullanarak dns değiştiriyorum çalışıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.