Reque12st Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Roblox voice chat kimliksiz bir şekilde açabilir miyim acaba?
Xboe Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 80 2 Temmuz 2025 #2 Hocam ehliyet veya kimlik istiyor açamazsın yüzünü görmeden bir şey yapmıyor.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 555 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 Reque12st dedi: Roblox voice chat kimliksiz bir şekilde açabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef açamazsınız.
Reque12st dedi: Roblox voice chat kimliksiz bir şekilde açabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef açamazsınız.
SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 Reque12st dedi: Roblox voice chat kimliksiz bir şekilde açabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sahte kimlikle falan deniyorlar fakat yapmayın ban yersiniz.
Reque12st dedi: Roblox voice chat kimliksiz bir şekilde açabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sahte kimlikle falan deniyorlar fakat yapmayın ban yersiniz.
Xboe Femtopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 80 2 Temmuz 2025 #5 SwagnOhio dedi: Hocam sahte kimlikle falan deniyorlar fakat yapmayın ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş denedi açtı.
SwagnOhio dedi: Hocam sahte kimlikle falan deniyorlar fakat yapmayın ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş denedi açtı.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 555 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #6 Xboe dedi: Bir arkadaş denedi açtı. Genişletmek için tıkla... Çok önemli bir hesapsa o riske hiç girilmez dostum güvenlikleri şu an daha sağlam durumda. Yapılacak son legal çare velinizin kimliği ile hesap açıp doğrulamaktır.
Xboe dedi: Bir arkadaş denedi açtı. Genişletmek için tıkla... Çok önemli bir hesapsa o riske hiç girilmez dostum güvenlikleri şu an daha sağlam durumda. Yapılacak son legal çare velinizin kimliği ile hesap açıp doğrulamaktır.
F ferdi6754 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #7 SwagnOhio dedi: Hocam sahte kimlikle falan deniyorlar fakat yapmayın ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Kimliğimde fotoğraf yoktu ben de okulda çekilen fotoğrafları kesip üstüne koydum sıkıntısız 3 yıldır kullanıyorum.
SwagnOhio dedi: Hocam sahte kimlikle falan deniyorlar fakat yapmayın ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Kimliğimde fotoğraf yoktu ben de okulda çekilen fotoğrafları kesip üstüne koydum sıkıntısız 3 yıldır kullanıyorum.