7 790206 Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 19 Haziran 2024 #1 Evet arkadaşlar çok güzel kaliteli oyunlar yapıyorum ama tutmuyor. R başkaları delik koyup 15k oynanıyor. Ne yapsam oyunlarım tutar?
Evet arkadaşlar çok güzel kaliteli oyunlar yapıyorum ama tutmuyor. R başkaları delik koyup 15k oynanıyor. Ne yapsam oyunlarım tutar?
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.294 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 Reklam yapabilirsin, anime oyunları ve Simulator oyunları yapabilirsin ama cidden kaliteli olursa çok oynanır.
Reklam yapabilirsin, anime oyunları ve Simulator oyunları yapabilirsin ama cidden kaliteli olursa çok oynanır.
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2024 #3 790206 dedi: Evet arkadaşlar çok güzel kaliteli oyunlar yapıyorum ama tutmuyor. R başkaları delik koyup 15k oynanıyor. Ne yapsam oyunlarım tutar? Genişletmek için tıkla... Reklam yapmanız gerek ya da çok tutulan bir tarzda yapın oyununuzu.
790206 dedi: Evet arkadaşlar çok güzel kaliteli oyunlar yapıyorum ama tutmuyor. R başkaları delik koyup 15k oynanıyor. Ne yapsam oyunlarım tutar? Genişletmek için tıkla... Reklam yapmanız gerek ya da çok tutulan bir tarzda yapın oyununuzu.
cme.exe Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 28 19 Haziran 2024 #4 Reklam yapıyorlar genelde ne kadar tutar bilmiyorum ama oyun içi Game Pass'lerle açığı kapatırsın diye düşünüyorum.
Reklam yapıyorlar genelde ne kadar tutar bilmiyorum ama oyun içi Game Pass'lerle açığı kapatırsın diye düşünüyorum.
7 790206 Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 19 Haziran 2024 #5 EymK dedi: Reklam yapabilirsin, anime oyunları ve Simulator oyunları yapabilirsin ama cidden kaliteli olursa çok oynanır. Genişletmek için tıkla... Tutan bişey yaptım zaten free admin oyunu? Doğa Aden dedi: Reklam yapmanız gerek ya da çok tutulan bir tarzda yapın oyununuzu. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten
EymK dedi: Reklam yapabilirsin, anime oyunları ve Simulator oyunları yapabilirsin ama cidden kaliteli olursa çok oynanır. Genişletmek için tıkla... Tutan bişey yaptım zaten free admin oyunu? Doğa Aden dedi: Reklam yapmanız gerek ya da çok tutulan bir tarzda yapın oyununuzu. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2024 #6 790206 dedi: Tutan bir şey yaptım zaten Free admin oyunu? Öyle yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Roblox garip bir platform oyunlarınızın oynanması için en azından tutması için Roblox videoları çeken bir yayıncının oynaması gerek yoksa oyununuz kendi kendine öne düşmez.
790206 dedi: Tutan bir şey yaptım zaten Free admin oyunu? Öyle yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Roblox garip bir platform oyunlarınızın oynanması için en azından tutması için Roblox videoları çeken bir yayıncının oynaması gerek yoksa oyununuz kendi kendine öne düşmez.
7 790206 Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 19 Haziran 2024 #7 Peki öneriniz ne isterseniz oyunu atiyim girin bakın? Peki kime ve nasıl ulaşçığımda videosunu çekecek? İstersen linkini attim yasak değilsi gir bi bak?
Peki öneriniz ne isterseniz oyunu atiyim girin bakın? Peki kime ve nasıl ulaşçığımda videosunu çekecek? İstersen linkini attim yasak değilsi gir bi bak?
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2024 #8 790206 dedi: Peki öneriniz ne isterseniz oyunu atayım girin bakın? Peki kime ve nasıl ulaşçığımda videosunu çekecek? Genişletmek için tıkla... Hocam belki ücret karşılığında oyun oynayan youtuberlet vardır onlar olabilir oyunu atabilirsiniz kardeşime oynatabilirim ben Roblox oynamam ama.
790206 dedi: Peki öneriniz ne isterseniz oyunu atayım girin bakın? Peki kime ve nasıl ulaşçığımda videosunu çekecek? Genişletmek için tıkla... Hocam belki ücret karşılığında oyun oynayan youtuberlet vardır onlar olabilir oyunu atabilirsiniz kardeşime oynatabilirim ben Roblox oynamam ama.
7 790206 Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 19 Haziran 2024 #9 Doğa Aden dedi: Hocam belki ücret karşılığında oyun oynayan youtuberlet vardır onlar olabilir oyunu atabilirsiniz kardeşime oynatabilirim ben Roblox oynamam ama. Genişletmek için tıkla... Oyun:FREE ADMİN! [NEW] Doğa Aden dedi: Hocam belki ücret karşılığında oyun oynayan youtuberlet vardır onlar olabilir oyunu atabilirsiniz kardeşime oynatabilirim ben Roblox oynamam ama. Genişletmek için tıkla... Eksiklerini söylerseniz sevinirm iyi günler!
Doğa Aden dedi: Hocam belki ücret karşılığında oyun oynayan youtuberlet vardır onlar olabilir oyunu atabilirsiniz kardeşime oynatabilirim ben Roblox oynamam ama. Genişletmek için tıkla... Oyun:FREE ADMİN! [NEW] Doğa Aden dedi: Hocam belki ücret karşılığında oyun oynayan youtuberlet vardır onlar olabilir oyunu atabilirsiniz kardeşime oynatabilirim ben Roblox oynamam ama. Genişletmek için tıkla... Eksiklerini söylerseniz sevinirm iyi günler!
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2024 #10 790206 dedi: Oyun:FREE ADMİN! [NEW] Eksiklerini söylerseniz sevinirm iyi günler! Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
790206 dedi: Oyun:FREE ADMİN! [NEW] Eksiklerini söylerseniz sevinirm iyi günler! Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.