Arkadaşım 6-7k yatırdı çocuk parayı dusunuyor sımdı ne yapacağım diye.
Hesabını yabancılara satmayı deneyecek, tabı ne kadar guvenlı olursa?Bir şey yapamaz dostum oyun açıkken ne yapıyorsa onu yapacak oyunu oynamak dışında.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsada tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsada tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!
Ailesinin sorumluluğu altında, bende 7 yaşında Roblox oynuyordum hiç seks oyununa girmedim mesela. 7 yaşındayken bilgisayarım vardı istediğimi oynayıp izliyordum, ama +18 sitelere girmedim, ailem koruyordu ve girip çıktığım sitelere bakıyorlardı.7 yaşındaki çocuk bunu o şekilde dinlerse çok kötü olur ileride kardeşim.
ben açılacağını düşünüyorum aktif oynayan birisiyim kitlesi çocuk olabilir ama oradan sağlam ekmek yiyen türk developerler de var unutmamak lazım. Ve roblox zaten karşı çıkıyor çocuk istismarına vb anlaşmaya gidilirArkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsa da tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!
Hocam kitap okuma platformu dediginizde wattpadkitap okuma amacli bir site mi yoksa +18 bir site mi belli değildi. Roblox ve Instagram'in kapanması yanlış kararlar olabilir ancak wattpad icin ayni seyi dusunmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.