Roblox yasağı açılır mı?

WeiSaS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsa da tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsa da tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!
Kitap okuma platformu bile kapandıysa, içinde veletlerin birbirine hakaret ettiği bir uygulama daha da açılmaz

Kitap okuma platformu bile kapandıysa, içinde veletlerin birbirine hakaret ettiği bir uygulama daha da açılmaz.

Kanka kitap okuma sitesi falan değil belki site normal ama içine kitap yükliyen insanların hikayeleri Full sex hayatı ve bunları çocuklar okuyor kapandıktan sonra atılan postlardan anlayabilirisin.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsada tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!

Roblox'un kapandığını ilk defa şu an sizden duydum, neden kapandı acaba?

Kitap okuma platformu bile kapandıysa, içinde veletlerin birbirine hakaret ettiği bir uygulama daha da açılmaz
Hocam kitap okuma platformu dediginizde wattpad :D Kitap okuma amacli bir site mi yoksa +18 bir site mi belli degildi. Roblox ve instagramin kapanmasi yanlis kararlar olabilir ancak wattpad icin ayni seyi dusunmuyorum.

Yapılan açıklama sonrası bir daha açacaklarını sanmıyorum. Ucu açık bir açıklama değil çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı