Roblox yasağı açılır mı?

WeiSaS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Roblox ve Instagram şu an yasaklandı peki Roblox'un banı sizce açılır mı? Açılsa da tekrar yasaklanır mı? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kitap okuma platformu dediginizde wattpad :D kitap okuma amacli bir site mi yoksa +18 bir site mi belli değildi. Roblox ve Instagram'in kapanması yanlış kararlar olabilir ancak wattpad icin ayni seyi dusunmuyorum.

O içerikler senin karşına zorla çıkarılmıyor veya gidip de oku diye site sana diretmiyor. Algoritmasından tut önceki takip ettiğin yazarlar/kullanıcılara göre şekilleniyor işler. İsteyen istediği kitabı okuyabilir. "birinin özgürlüğü diğerininkini kısıtlayana kadardır." Wattpad'de amatör yazarlık yapmaya çalışan o kadar fazla genç vardı ki yazık oldu. Hem kendilerine bir iş kolu kazanamadılar hem de farklı türlere merak salacak insanları engellediler. Şaşırmadım tabii ki, bu hükumetin istediği de bu zaten. Okumayan cahil kalan ve kendilerine biat eden bir nesil yetiştirmek.

Kanka kitap okuma sitesi falan değil belki site normal ama içine kitap yükliyen insanların hikayeleri Full sex hayatı ve bunları çocuklar okuyor kapandıktan sonra atılan postlardan anlayabilirisin.
Ben yıllarca Wattpad kullandım ve ana sayfama asla öyle kitaplar karşıma çıkmadı. Çünkü ben felsefi kitaplar okudum hep, ve karşıma öneri olarak o tarz kitaplar çıktı. Bütün uygulamalarda pislikler var, Instagramda bile sapık sayfalar var, ama takip etmediğin sürece karşına çıkmıyor. İnsanların olduğu sosyal uygulamalarda bu tarz pisliklerden kurtulamayız maalesef, önemli olan bizim yöneldiğimiz şeylerdir. Böyle uygulama kapatarak sorun çözülmüyor maalesef. Gerçek hayatta bile ne kadar pislik var, ama gerçek hayatı kapatmıyoruz maalesef. Ütopik bir uygulama imkansız

7 yaşındaki çocuk bunu o şekilde dinlerse çok kötü olur ileride kardeşim.
7 yaşındaki çocuk Wattpad'de dolaşıyorsa suç işliyor zaten kardeşim. Git bak. 13 yaş üzeri olman lazım. Kaldı ki cinsel içerikli kitaplar yetişkin uyarısıyla yayınlanıyor. Çocuk kendini 2000 yılında doğup gibi gösterip okuyorsa o onun suçu.

7 yaşındaki çocuk Wattpad'de dolaşıyorsa suç işliyor zaten kardeşim. Git bak. 13 yaş üzeri olman lazım. Kaldı ki cinsel içerikli kitaplar yetişkin uyarısıyla yayınlanıyor. Çocuk kendini 2000 yılında doğup gibi gösterip okuyorsa o senin suçun.

Benim suçum değil uygulama izin veriyor işte kardeşim sıkıntı orada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı