Roblox yasaklandı mı?

439371

Hectopat
Bugün Roblox bağımlısı olan arkadaşım beni zorla yıllar sonra Roblox'a giriş yaptırdı ama site onun için çöküktü. Roblox sonunda yasaklandı mı? Yoksa sunucuyla ilgili bir problem mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yasak geldi. Bu ülkeye dair umutlarım her geçen gün tükeniyor. Tüm sosyal kullanıcıları, elinizden geliyor ise mutlaka ülkeyi terk edin. Her geçen gün daha beter bir ülke olacak bu ülke.

Bugün Roblox bağımlısı olan arkadaşım beni zorla yıllar sonra Roblox'a giriş yaptırdı ama site onun için çöküktü. Roblox sonunda yasaklandı mı? Yoksa sunucuyla ilgili bir problem mi var?
Vpn ile girilebiliyor ama ping çok yüksek olabilir birde şöyle yorumlar gördüm :

Çoçuk oyununa erişim engeli geldi diye neden bu kadar endişelisiniz? gibisinden.

Çoçuk oyunu olabilir ama içinde büyük yaşlarda olup robux alanlarda var. Hadi bunu geçtim sizin özgürlüğünüz kısıtlansa böyle mutlu olabilirmisin ? Pek sanmıyorum.

Maalesef Roblox corporation yasaklandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…