yigidd Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Oyuna giriş yapıyorum lakin yükleme ekranında kalıyor bazen de giriş bile yapamıyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-14 140934.png 35,7 KB · Görüntüleme: 30
Önder Doruk Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #2 DNS ile mi VPN ile mi giriyorsunuz Artı 0 Eksi
KS KS yigidd Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #3 Önder Doruk dedi: DNS ile mi VPN ile mi giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... dns hocam Artı 0 Eksi
Önder Doruk Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #4 yigidd dedi: DNS hocam Genişletmek için tıkla... Hocam goodbye DPI'ın Türkiye versiyonunu kullanın, olmadı Cloudflare WARP kullanın Artı 0 Eksi
yigidd dedi: DNS hocam Genişletmek için tıkla... Hocam goodbye DPI'ın Türkiye versiyonunu kullanın, olmadı Cloudflare WARP kullanın
KS KS yigidd Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #5 Önder Doruk dedi: Hocam goodbye DPI'ın Türkiye versiyonunu kullanın, olmadı Cloudflare WARP kullanın Genişletmek için tıkla... cloud flare kullanıyorum goodbyedpi işe yaramadı ve şöyle bir şey fark ettim oyunlara girebiliyorum ama ana sayfa yüklenmiyor Artı 0 Eksi
Önder Doruk dedi: Hocam goodbye DPI'ın Türkiye versiyonunu kullanın, olmadı Cloudflare WARP kullanın Genişletmek için tıkla... cloud flare kullanıyorum goodbyedpi işe yaramadı ve şöyle bir şey fark ettim oyunlara girebiliyorum ama ana sayfa yüklenmiyor
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 878 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #6 Önder Doruk dedi: Hocam goodbye DPI'ın Türkiye versiyonunu kullanın, olmadı Cloudflare WARP kullanın. Genişletmek için tıkla... Ben cloudfare WARP kullanıyorum en iyisi. Artı 0 Eksi
Önder Doruk dedi: Hocam goodbye DPI'ın Türkiye versiyonunu kullanın, olmadı Cloudflare WARP kullanın. Genişletmek için tıkla... Ben cloudfare WARP kullanıyorum en iyisi.