İplikçi Merdo Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Hocam dediğim gibi kısa ve anlaşılır anlatırsanız sevinirim. Örneğin programı nasıl kurarım, nasıl ayarlarım vs. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Hocam dediğim gibi kısa ve anlaşılır anlatırsanız sevinirim. Örneğin programı nasıl kurarım, nasıl ayarlarım vs.
omerfm Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ocak 2025 #11 1- Warp ile sorun yaşamadım. Değerler hemen hemen aynıydı. 2- VPN ile Roblox'ta pek bir ping farkı göremedim. Artı 0 Eksi
1- Warp ile sorun yaşamadım. Değerler hemen hemen aynıydı. 2- VPN ile Roblox'ta pek bir ping farkı göremedim.
G Gaming Excalibur Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #12 Bilgisayara ilk önce WARP indir ve Roblox siteye girip indir ama akşam 9:30'dan sonra kullanma. Yoksa hata veriyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayara ilk önce WARP indir ve Roblox siteye girip indir ama akşam 9:30'dan sonra kullanma. Yoksa hata veriyor.