Roblox'a girince bilgisayar çöküyor

CosmicPaweTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım çok kötü ancak League of Legends gibi oyunları rahatlıkla açıyor. Ancak kuzenimle Roblox oyununa girince bilgisyarınız bir sorunla karşılaştı deyip kapanıyor. Ne yapmalıyım?

Acaba DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp güncel driver yüklemeyi denedin mi? Bir de an itibari ile bir antivirüs programı kullanıyorsanız o antivirüs programını devre dışı bırakıp tekrar dener misiniz? Bu dediklerimi uygulayıp sonuç alamaz iseniz tekrar yazın.

Hocam yeni ekran kartı driveri yüklemiştim ancak DDU ile silmedim. Antivirüs hiç kullanmıyorum her şey kapalı bir şekilde giriyorum. Hiç DDU kullanmadım yapabileceğim bir video var mıdır acaba?

Hocam yeni ekran kartı driveri yüklemiştim ancak DDU ile silmedim. Antivirüs hiç kullanmıyorum her şey kapalı bir şekilde giriyorum. Hiç DDU kullanmadım yapabileceğim bir video var mıdır acaba?

Zaten ekran kartınız güncel ise tamamdır Roblox'u silip tekrar kurmayı deneyin aynı sorun başka bir arkadaşımdada vardı çözemedik nedense deneyin bunları ayrıca Windows Update'dan tüm güncelleştirmeri yapın.

Zaten silip yüklemiştin Windows updateyide deneyeyim hocam size geri döneceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…