Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 707 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #11 641429 dedi: Okula gidip müdüre "okuldaki X arkadaşım Robux'larımı çaldı lütfen bir şeyler yapın" deyince uyarı yiyeceğini sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır okul için önemli olan o oyun parası değil. Edilen o küfürler okul yönetimi için önemli.
641429 dedi: Okula gidip müdüre "okuldaki X arkadaşım Robux'larımı çaldı lütfen bir şeyler yapın" deyince uyarı yiyeceğini sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır okul için önemli olan o oyun parası değil. Edilen o küfürler okul yönetimi için önemli.
6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 7 Haziran 2024 #12 641429 dedi: Okula gidip müdüre ''Okuldaki X arkadaşım robuxlarımı çaldı lütfen bir şeyler yapın'' deyince uyarı yiyeceğini sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yani evet robux daha da saçma
641429 dedi: Okula gidip müdüre ''Okuldaki X arkadaşım robuxlarımı çaldı lütfen bir şeyler yapın'' deyince uyarı yiyeceğini sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yani evet robux daha da saçma
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 7 Haziran 2024 #13 Akbal dedi: Hayır okul için önemli olan o oyun parası değil. Edilen o küfürler okul yönetimi için önemli. Genişletmek için tıkla... Edilen o küfürleri gösterse o çocuk olduğunu nasıl kanıtlayacak? Müdür gidip çocuğa sorsa bile çocuk itiraf mı edecek?
Akbal dedi: Hayır okul için önemli olan o oyun parası değil. Edilen o küfürler okul yönetimi için önemli. Genişletmek için tıkla... Edilen o küfürleri gösterse o çocuk olduğunu nasıl kanıtlayacak? Müdür gidip çocuğa sorsa bile çocuk itiraf mı edecek?
orewaa Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #14 Arkadaşınızı ıslak havluyla dövmek en iyi çözüm. 641429 dedi: Edilen o küfürleri gösterse o çocuk olduğunu nasıl kanıtlayacak? Müdür gidip çocuğa sorsa bile çocuk itiraf mı edecek? Genişletmek için tıkla... Kanıtlasa dahi okul dışında olduğundan pek bir şey yapmazlar.
Arkadaşınızı ıslak havluyla dövmek en iyi çözüm. 641429 dedi: Edilen o küfürleri gösterse o çocuk olduğunu nasıl kanıtlayacak? Müdür gidip çocuğa sorsa bile çocuk itiraf mı edecek? Genişletmek için tıkla... Kanıtlasa dahi okul dışında olduğundan pek bir şey yapmazlar.