GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #11 maydonozdiyarı dedi: Evet o yüzden banlandınız. Roblox'a olan saygım arttı. Genişletmek için tıkla... O adam Türkiye'ye ve değerlerime sövdü çok az ceza aldı 1-2 saat ban yedi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
maydonozdiyarı dedi: Evet o yüzden banlandınız. Roblox'a olan saygım arttı. Genişletmek için tıkla... O adam Türkiye'ye ve değerlerime sövdü çok az ceza aldı 1-2 saat ban yedi.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #12 GAMERYUSO dedi: O adam Türkiye'ye ve değerlerime sövdü çok az ceza aldı 1-2 saat ban yedi. Genişletmek için tıkla... Adamın ceza alıp almadığını bilemezsiniz. Roblox'da saatlik ban yok zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
GAMERYUSO dedi: O adam Türkiye'ye ve değerlerime sövdü çok az ceza aldı 1-2 saat ban yedi. Genişletmek için tıkla... Adamın ceza alıp almadığını bilemezsiniz. Roblox'da saatlik ban yok zaten.
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #13 HavucluDavsan dedi: Adamın ceza alıp almadığını bilemezsiniz. Roblox'da saatlik ban yok zaten. Genişletmek için tıkla... Warningde olabilir ilk baktığımda rapor etmek için girmiştim hesabına girilmiyordu 1:30 saat sonra baktığımda açılmıştı.
HavucluDavsan dedi: Adamın ceza alıp almadığını bilemezsiniz. Roblox'da saatlik ban yok zaten. Genişletmek için tıkla... Warningde olabilir ilk baktığımda rapor etmek için girmiştim hesabına girilmiyordu 1:30 saat sonra baktığımda açılmıştı.
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #14 Ben zamanında çok küfürleşiyordum hiç ban veya uyarı yemiyordum. Böyle ufak sebeplerden ban yenildiğini ilk defa görüyorum.
Ben zamanında çok küfürleşiyordum hiç ban veya uyarı yemiyordum. Böyle ufak sebeplerden ban yenildiğini ilk defa görüyorum.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #15 Touhoufanı dedi: Ben zamanında çok küfürleşiyordum hiç ban veya uyarı yemiyordum. Böyle ufak sebeplerden ban yenildiğini ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Küfürleştiğin adam rapor atsaydı hiç iyi olmazdı.
Touhoufanı dedi: Ben zamanında çok küfürleşiyordum hiç ban veya uyarı yemiyordum. Böyle ufak sebeplerden ban yenildiğini ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Küfürleştiğin adam rapor atsaydı hiç iyi olmazdı.
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #16 maydonozdiyarı dedi: Küfürleştiğin adam rapor atsaydı hiç iyi olmazdı. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim zamanlar 2018 - 2019 zamanları falandı. O zamanlar hiç kimseye ban atmıyordu diye hatırlıyorum. Yoksa şimdi etseydim o küfürleri perma ban yerdim.
maydonozdiyarı dedi: Küfürleştiğin adam rapor atsaydı hiç iyi olmazdı. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim zamanlar 2018 - 2019 zamanları falandı. O zamanlar hiç kimseye ban atmıyordu diye hatırlıyorum. Yoksa şimdi etseydim o küfürleri perma ban yerdim.
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #17 maydonozdiyarı dedi: Küfürleştiğin adam rapor atsaydı hiç iyi olmazdı. Genişletmek için tıkla... Neyse banım açıldı zaten olay bitti.
maydonozdiyarı dedi: Küfürleştiğin adam rapor atsaydı hiç iyi olmazdı. Genişletmek için tıkla... Neyse banım açıldı zaten olay bitti.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 19 Şubat 2023 #18 Bana da öyle diyen çok olmuştu. Ben report attığıma rağmen ban yememişti.