Çözüldü Roblox'ta aniden ping yükseliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cmbck_5357

Zeptopat
Daha fazla  
1 yıldır WARP ile Roblox oynuyorum fakat dün gece 12'den sonra ve şu anda dahil olmak üzere devam eden bir ping sorunu var. Gece 12'den sonra bir anda 30 saniyede bir 1K pinge falan fırlıyor. Sadece son 2 gündür bu durumu yaşıyorum. Yapılabilecek çoğu şeyi denedim, önerileriniz var mıdır acaba?

Çözüm
1 yıldır WARP ile Roblox oynuyorum fakat dün gece 12'den sonra ve şu anda dahil olmak üzere devam eden bir ping sorunu var. Gece 12'den sonra bir anda 30 saniyede bir 1K pinge falan fırlıyor. Sadece son 2 gündür bu durumu yaşıyorum. Yapılabilecek çoğu şeyi denedim, önerileriniz var mıdır acaba?

WARP kullanma GoodbyeDPI, splitwire, byedpı dene.

Çözüm
GoodbyeDPI denedim fakat olmadı, splitwire ve byedpi, güvenlik olarak nasıl?

Açık kaynak splitwire-turkey kullanın rehber videosunu verdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

goodbyedpi denedim fakat olmadı , splitwire ve byedpi , güvenlik olarak nasıl ?
Alternatifleri denedinmi, denemeden önce warp'ın ayarlarındaki 1.1.1.1 dns'yi aç, vpn yerine dns'ini değiştirir sadece ardından dpi açarak kendi internetinle bağlanabilirsin veya bunun yerine denetim masasından ağ ayarlarındanda dns'i 1.1.1.1 olarak ayarlarsan dpi sorunsuz çalışır.

Alternatifleri denedinmi, denemeden önce warp'ın ayarlarındaki 1.1.1.1 dns'yi aç, vpn yerine dns'ini değiştirir sadece ardından dpi açarak kendi internetinle bağlanabilirsin veya bunun yerine denetim masasından ağ ayarlarındanda dns'i 1.1.1.1 olarak ayarlarsan dpi sorunsuz çalışır.
@Mami1938 'İn dediği splitwire'i kurdum , şuan sabit pingle oynayabiliyorum , goodbyedpi dahil hepsi bir arada

yardımın için sağol fakat aklıma bişey takıldı , 1 yıldır oynadığım warp neden son 2 gün böyle bir şey yaptı anlamadım

@Mami1938'in dediği Splitwire'i kurdum, şu an sabit pingle oynayabiliyorum, GoodbyeDPI dahil hepsi bir arada.

Yardımın için sağ ol fakat aklıma bir şey takıldı, 1 yıldır oynadığım WARP neden son 2 gün böyle bir şey yaptı anlamadım.

Yoğunluk vardır sunucu bölgeleri sürekli değişiyor bende WARP kullanıyordum sonra splitwire-turkey'e geçtim ping sorunum kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı