Roblox'ta VIP serverda açılan hileden ban yenir mi?

umut.3264

Centipat
Daha fazla  
Amacım hile ile insanların zevkini bozmak değil sadece farm yapmak auto olarak. Ondan dolayı hile kullanıyorum ama banlanırım diye de korkuyorum. Ban riski var mıdır? VIP serverimde kimse yok, giremiyor.

Amacım hile ile insanların zevkini bozmak değil sadece farm yapmak Auto olarak. Ondan dolayı hile kullanıyorum ama banlanırım diye de korkuyorum. Ban riski var mıdır? VIP serverimde kimse yok, giremiyor.

Rapor yemeden bir şey olmaz oto banlasa exploitciler yerdi.

Hileyi direkt algılayan oyunlar var, birilerinin reportlamasını gerektirmeden saniyesinde banlayan. Şans.

Yanlış info.

Nasıl yanlış info? Hiç exploit yapan ban yemedi.

Hile anti-cheat veritabanında var ise otomatik ban yer.

Onu hiç görmedim çok fazla hile açıyorlardı ben açmadım ama ban yiyeni görmedim özellikte Jailbreak.

Nasıl yanlış info? Hiç exploit yapan ban yemedi.

Onu hiç görmedim çok fazla hile açıyorlardı ben açmadım ama ban yiyeni görmedim özellikte Jailbreak.
Ben özellikle Jailbreak'te gördüm hatta private server olmasına rağmen ban yemiştim risk olduğundan yan hesapla hile açmıştım şu an arkadaşım açıyor ve 3 tane hesabı ban yedi Jailbreak'te.

Ben özellikle Jailbreak'te gördüm hatta private server olmasına rağmen ban yemiştim risk olduğundan yan hesapla hile açmıştım şu an arkadaşım açıyor ve 3 tane hesabı ban yedi Jailbreak'te.

Demek ki iyi koruma gelmiş ben oynadıgımda adam hileyi fullüyordu.

Demek ki iyi koruma gelmiş ben oynadıgımda adam hileyi fullüyordu.

Hemen ban yenmiyor zaten belli bir süre sonra bir yanda ban atıyorlar muhtemelen Auto ban biz arkadaşımla Jailbreak'te bayağı bir kez hile açtık sonra zamanlarda ve genelde en fazla 1 ay içerisinde ban yedik yan hesaplardan yaptık bu işi tabii ana hesaptan Jailbreak ve Bloxburg'da hile açılmaz bence. (o hile koruması 3 yıldan fazladır var çünkü 3 yıl önce de yan hesaptan ban yemiştim Jailbreak'te)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı