xdTYYTYT2 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 RAM 1600 Mhz-cl 11-12 GB RAM Ekran kartı GTX 1050 2 GB İşlemci i5-4570 Tarayıcıda Roblox'u açabiliyorum ama bir oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor. Sadece Roblox'u açmaya çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor başka bir oyuna giremeye çalıştığımda normal bir şekilde açılıyor.
Tarayıcıda Roblox'u açabiliyorum ama bir oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor. Sadece Roblox'u açmaya çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor başka bir oyuna giremeye çalıştığımda normal bir şekilde açılıyor.
Solitaire Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #2 xdTYYTYT2 dedi: Tarayıcıda Roblox'u açabiliyorum ama bir oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor. Sadece Roblox'u açmaya çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor başka bir oyuna giremeye çalıştığımda normal bir şekilde açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Store'den indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
xdTYYTYT2 dedi: Tarayıcıda Roblox'u açabiliyorum ama bir oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor. Sadece Roblox'u açmaya çalıştığımda bilgisayar yeniden başlıyor başka bir oyuna giremeye çalıştığımda normal bir şekilde açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Store'den indirmeyi deneyin.