Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce Roblox'tan 1 haftlık ban yedim ve bu şekilde yazıyordu. Düşündüm de ben Roblox'u telefonuma APK şekilde indirmiştim ve güncelle yazıyordu acaba onun yüzünden mi böyle oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025
Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce Roblox'tan 1 haftlık ban yedim ve bu şekilde yazıyordu. Düşündüm de ben Roblox'u telefonuma APK şekilde indirmiştim ve güncelle yazıyordu acaba onun yüzünden mi böyle oldu.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 Roblox iyice çıldırdı hocam düzeltmenin yolu yok Artı 0 Eksi
KS KS Kuzya Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #3 Okarun dedi: Roblox iyice çıldırdı hocam düzeltmenin yolu yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam telefondan çıkış yapıp Roblox'u sildim tekrar girersem ban atarlar mı? Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Roblox iyice çıldırdı hocam düzeltmenin yolu yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam telefondan çıkış yapıp Roblox'u sildim tekrar girersem ban atarlar mı?