"Robuxsepetim" güvenli mi?

Katılım
2 Aralık 2021
Mesajlar
20
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ucuza Robux almak için robuxsepetim diye bir site var pek güvenli gelmiyor ama sertifikası falan var. YouTuber'larda çekmiş. Biraz garip geldi bana yazar mısınız?
 
Hayır hiç sanmıyorum, o YouTuber'lar da ya sitenin sahipleridir ya da tanıdık falandır. İninal barkodu bırakan bir siteden ne beklenir ki? Hem bu kadar ucuza kim niye robux satsın? Sitedeki yazım yanlışlarını saymıyorum bile. :D
 
Dolandırıcıdır 40,50 TL'lik 400 robuxu 8,50 falan satılıyor kesinlikle dolandırıcıdır pahalıya aldığı şeyi o kadar ucuza satamaz
 
Roblox'taki robuxlarını gerçek paraya yasal olarak dönüştürmenin tek yolu DevEx'tir. DevEx'teki robux başı verilen fiyat oranı satın alma fiyatından aşırı düşüktür, sadece oyun ve giysi satışlarından gelen robuxları kapsar, uzun süren bir onay süreci gerekir. Eğer bir kişi robux'unu daha fazla fiyata satmak istiyor ise(Yinede normal fiyatından düşük olacak şekilde), onay sürecini kaybedecekse(Limited eşyaları satarak kazanılan robuxlar, hesap çalarak kazanılan vb.), vergi mükellefi olmak istemiyorsa veya başka ödeme yöntemleri kullanmak istiyorsa robux'unu bir gruba atıp ondan sonrada yasa dışı satın alanlara satabilir.

Bu yöntem kurallara aykırıdır ve Roblox bu problemle uzun bir süre savaş yapmaktadır. Roblox buna karşı çözümler üretmiştir ve robux yollayan grupları aktif olarak monitör etmektedir. Bu gruplar elinde sonunda ya otomatik ya da manuel bir şekilde kapatılır ve robux yollanan kişilere otomatik bot tarafından ban atılır.(İnternette ingilizce bilmeyip, ben hiç bir şey yapmadım diyip yasa dışı robux satın aldığı için ban yiyen insanları gördüm.)

Şu anda ban yemeden yasal olarak ve de böyle sitelerin hangi yollarla robuxunu kazandığını bilmediğiniz kişilere para vermektense, Google Play'den robux almayı tercih edebilirsiniz, buradan alınan robuxlardaki dolar kuru düşüktür ve ucuza alırsınız.
%100 ban yersin. Roblox asla acımaz. Mesaj alıntı değil, hepsini kendim yazdım.
 
Adam neden oradan aldığı şeyi sana daha ucuza satsın?
Hocam onlar satın alıp satmıyor. Trade yollarıyla, oyun içi pet ya da item satışlarıyla robux kazanıyorlar. Robuxu aktarma şekilleri genellikle senden bir oyun oluşturmanı ve oyunun içine bir gamepass eklemeni istiyorlar. Gamepass'i onlar satın alıyor ve robux sana geliyor. Benim bildiğim bu şekilde.
 

Geri
Yukarı