Rockerdem Far Cry 5 Türkçe yama 2023'te virüslü mü?

ahmet147369

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Far Cry 5 Türkçe yama kurmak istiyorum rockerdem sitesindeki yama virüslü mü? Yakın zamanda bu oyuna Türkçe yama kuran varsa nereden yaptı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockerdem sitesinden 2 kere Far Cry 5 yaması indirdim, kaspersky ve virustotal ile tarattım indirince. Virüs falan yok merak etmeyin. Yama da gayet güzel çalışıyor.

Rockerdem sitesinden 2 kere Far Cry 5 yaması indirdim, Kaspersky ve VirusTotal ile tarattım indirince. Virüs falan yok merak etmeyin. Yama da gayet güzel çalışıyor.

Yamayı ne zaman kurdunuz ben dün indirdim RAR'dan çıkarmadan kurmaya çalıştım virüs uyarısı geldi Windows Defender'dan sonra RAR'dan masaüstüne çıkardım setup ve 2 tane not dosyası var ya setup dosyasını kendisi otomatik sildi geriye kalan notlar kaldı bende güvenemedim sildim yamayı.

Yamayı ne zaman kurdunuz ben dün indirdim RAR'dan çıkarmadan kurmaya çalıştım virüs uyarısı geldi Windows Defender'dan sonra RAR'dan masaüstüne çıkardım setup ve 2 tane not dosyası var ya setup dosyasını kendisi otomatik sildi geriye kalan notlar kaldı bende güvenemedim sildim yamayı.
Bir ay kadar oluyor indireli. Sizin için tekrar indirdim,tarama yaptım ve virüs çıkmadı. Yamayı güncellemiyorlar zaten hep aynı dosyalar.
1688038698290.png

Bir ay kadar oluyor indireli. Sizin için tekrar indirdim, tarama yaptım ve virüs çıkmadı. Yamayı güncellemiyorlar zaten hep aynı dosyalar.
Eki Görüntüle 1840398

Tamamdır teşekkür ederim o zaman ben Windows Defender da gerçek zamanlı korumayı kapatıyorum yamayı kurduktan sonra geri açıyorum böyle yapınca yama kendiliğinden silinir mi?

Tamamdır teşekkür ederim o zaman ben Windows Defender da gerçek zamanlı korumayı kapatıyorum yamayı kurduktan sonra geri açıyorum böyle yapınca yama kendiliğinden silinir mi?
Defender tehdit olarak görürse silebilir. Bayağıdır kullanmadığım için net konuşamıyorum. Ama benim hatırladığım en son ne yapmak istediğinizi soruyordu, karantina temizleme vs.

Defender tehdit olarak görürse silebilir. Bayağıdır kullanmadığım için net konuşamıyorum. Ama benim hatırladığım en son ne yapmak istediğinizi soruyordu, karantina temizleme vs.

Tamamdır ben Defender'ı devre dışı bırakıp kurayım o zaman sonra geri açarım eğer testip edip silerse de yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar merhaba. Far Cry 5 Türkçe yama kurmak istiyorum rockerdem sitesindeki yama virüslü mü? Yakın zamanda bu oyuna Türkçe yama kuran varsa nereden yaptı yardımcı olursanız sevinirim.

Yama güncellenmiyor hep aynı dosya var. Virüs olmaz yani.

Çeviriyi yapan kişinin sitesi kullanılamaz olmuş. Elinde Far Cry 5 için olan yama olan var mı?
Galiba buldum. Kendi mesajımızı silmek bunun için işe yarardı işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı