Rocket League 750 saatten sonra oyun konsoluna geçmek

Chasei

Centipat
Katılım
6 Mayıs 2022
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 2 yıldır Rocket League oynuyorum 750 saatim var. Bu saatten sonra oyun konsoluna geçsem ne kadar sürede alışırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anladığım kadarıyla klavyeden gamepad'e geçiyorsunuz, doğru mudur? Ben direkt gamepad ile oynamaya başladığım için kendi fikrimi söyleyemem fakat Champ1'e kadar birlikte oynadığımız arkadaşım klavyeyi bir türlü bırakamadığını söylemişti. Her ne kadar gamepad daha konforlu olsa da alışması zor oluyor. Oyunun başından Champ2'ye kadar gamepad ile oynamama rağmen oyunu bıraktığımda hâlâ daha air dribble yaparken elim gaz pedalında takılı kalıyordu ki minimum 500 saatim vardı.
 
Hocam anladığım kadarıyla klavyeden Gamepad'e geçiyorsunuz, doğru mudur? Ben direkt gamepad ile oynamaya başladığım için kendi fikrimi söyleyemem fakat champ1'e kadar birlikte oynadığımız arkadaşım klavyeyi bir türlü bırakamadığını söylemişti. Her ne kadar gamepad daha konforlu olsa da alışması zor oluyor. Oyunun başından champ2'ye kadar gamepad ile oynamama rağmen oyunu bıraktığımda hâlâ daha Air dribble yaparken elim gaz pedalında takılı kalıyordu ki minimum 500 saatim vardı.

Doğrudur hocam. Ya aslında klavyeyi de gamepad gibi kullanıyorum ben ama gamepad üzerinde çok daha fazla detay var. Çoğu yüksek liglerdeki insanların da gamepad ile oynaması beni birazcık buraya itiyor.
 
Doğrudur hocam. Ya aslında klavyeyi de gamepad gibi kullanıyorum ben ama gamepad üzerinde çok daha fazla detay var. Çoğu yüksek liglerdeki insanların da gamepad ile oynaması beni birazcık buraya itiyor.
Doğrudur hocam. Klavyeyle yüksek rankta oynayan pek az kişi var sanırım Youtube ve Twitch'den gördüğüm kadarıyla. Ben de bu yüzden direkt gamepad ile başlamıştım. Fakat Champ2'den sonra tıkandığımı görünce oyunu bıraktım. Ben daha topu göremeden adam almış gidiyor, başım dönüyordu artık oynarken. Daha yüksek rank yapanlara saygım sonsuz.
 
@layfinn hocam sormayı unutmuşum, pek oyun konsolları hakkında bilgim yok. Rocket League için Xbox kolu mu tercih edersiniz PS kolu mu?
 
Şahsen ben asla alışamadım gamepad ile oynamaya. Takım arkadaşlarım devamlı gamepade geçmemi söylüyorlardı ama beceremedim.

Alışmanın ise 200-250 saati bulacağını tahmin ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı