Rocket League açıldığı gibi kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

SpIRooke

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
178
Çözümler
1
Şu an şehir dışında olduğum için laptop üzerinden Rocket League indirip oynamak istedim. Ancak msvcp140.dll hatasını aldım ardından forum üzerinden sorunu çözebildim. Bu sorunu çözdükten sonra şimdi ise oyun açıldığı gibi kapanıyor. Başlama ekranı geliyor 1-2 saniye sonra kapanıyor. Oyunu açarken görev yöneticisine de girdim ve oyun açılırken işlemci ve RAM kullanımının bir anda 70 80 oranlarına çıktığını gördüm. 70 80 oranına çıktıklarında bilgisayar fanları bir anda hızlanıyor ve oyun kapanıyor. Masaüstü dizmeden önce bu bilgisayarda CS:GO Fortnite türü oyunları soğutucu yardımıyla kasmadan oynayabiliyordum. Rocket League'de neden böyle bir sıkıntı oldu bilen, yaşayan var ise beni aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

i5 2410M.
AMD HD 7400+Intel HD Graphics 3000.
6 GB RAM.
240GB SSD.
 
 
Bu rapor doğru değil. ProcMon raporu alıp onu paylaşacaksınız. Rehberi paylaşmışlar zaten.
Pardon gece gece kafam gitmiş.
 
Kendimi bildim bileli şu oyunun ProcMon raporlarında gözümden bir şey kaçar. Ekran kartı sürücünüzü güncellediniz mi? Güncel değilse güncelleyin. Bu arada benim gözümden kaçmış olabileceğinden dolayı @Bora Dere ve @Emre C hocalarımı etiketliyorum. Onlar gerekli cevabı vereceklerdir.
 
Oyun orijinal, Epic'ten elde edilmiş. MSVCP140.DLL sorununu nasıl çözdünüz? Ayrıca ekran kartınızın tam modelini belirtir misiniz? HD 7400 diye bir model bulamadım.
 
Bu tarz HD 7400 adlı driver modellerinde ya Driver Booster kullanılmış oluyor ya da Windows Update'in kendi yüklediği driver oluyor. İsterseniz ekran kartının üzerindeki etikete bakıp marka/model belirtin. İsterseniz donanım kimliğini paylaşın. Fakat Driver Booster'ı Process Tree kısmında adını göremedim yani yüklü olmayabilir.
 
Bu tarz HD 7400 adlı driver modellerinde ya Driver Booster kullanılmış oluyor ya da Windows Update'in kendi yüklediği driver oluyor. İsterseniz ekran kartının üzerindeki etikete bakıp marka/model belirtin. İsterseniz donanım kimliğini paylaşın. Fakat Driver Booster'ı process tree kısmında adını göremedim yani yüklü olmayabilir.

Merhaba. Evet dediğimiz gibi ben de HD 7400 isimli driver görmemiştim. Yaklaşık 1 yıl önce güncelleme sonrasında HD6470M olan ekran kartı HD7400 olarak değişti. Herhangi bir sıkıntı olmadığından kafa yormadım. Epic Games'ten indirdim.
Oyun orijinal, Epic'ten elde edilmiş. MSVCP140.DLL sorununu nasıl çözdünüz? Ayrıca ekran kartınızın tam modelini belirtir misiniz? HD 7400 diye bir model bulamadım.
Sizin cevapladığınız bir forumdan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı