Çözüldü Rocket League açılmıyor (Epic Games)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

PhysicalDecline

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2020
Mesajlar
1.147
Makaleler
2
Çözümler
2
Yer
Wellington-Seattle
Merhaba, ben Technopat'ı pek bilmiyorum bugün açtım o yüzden yanlışım varsa kusura bakmayın neyse lafı uzatmadan söyleyeyim. Dün biliyorsunuz Epic Games'te Rocket League ücretsiz dağıtıldı bende aldım ve yükledim ama oyunu bir türlü açamadım. Bastığımda küçük bir pencere açılıyor siyah ekran geliyor ve 1 -2 saniye sonra kapanıyor.
Ben başka birisinin konusunun altına sordum ama düzgün bir cevap alamadım o yüzden kendim oluşturmak istedim. Bilgisayarımın özellikleri şu şeklide;
i5-4440 3.1 GHz, 8 GB RAM ve ekran kartımda GT710 -1 GB VRAM. İlk başta ekran kartımın kaldırmadığını düşündüm ve Google'a GT710 1GB yazdım ve bu ekran kartıyla oynayanlar vardı. İşte sorunun kaynağını tespit edemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2020-09-24 182756.png


Aynı zamanda şimdi kontrol ettim ekran kartım DX12 destekliyor. (Çalıştırdan DxDiag yazıp kontrol ettim)
 
DirectX 11 destekliyor. Demek ki bu kartlarda da sıkıntı çıkıyor. Güncelleme kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, yeni güncelleme ile birçok kullanıcı sıkıntı yaşadı.

Yine de bir rapor oluşturun, bakalım.

 
Evet, DirectX 12 destekliyor. Demek ki bu kartlarda da sıkıntı çıkıyor. Güncelleme kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, yeni güncelleme ile birçok kullanıcı sıkıntı yaşadı.

Yine de bir rapor oluşturun, bakalım.


Yani bilgisayarla ilgili bir sorun yok Epic Games ve Rocket League'da sıkıntı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı