Çözüldü Rocket League Açılmıyor | XAPOFX1_5.dll

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nerissa34

Hectopat
Merhaba, bilgisayarımı formatladıktan sonra Rocket League'u tekrar yükledim. Tıkladığımda oyun hiç tepki vermeden kalıyor, açılmıyordu. Forumda birkaç araştırma yaptım, Process Monitor yardımıyla tarattım. wow64log.dll, XAPOFX1_5.dll gibi sorunlar karşıma çıktı. (Gözümden kaçan oldu mu bilmiyorum) wow64log.dll aradığımda sadece wow64.dll çıktı. Onu da gerekli klasöre atmak istediğimde başta iznim olmadığını söyledi, Take ownership yardımıyla iznimi aldım ancak bu sefer arkada programlar çalıştığı için silinemediğini söyledi. Tüm arkaplan uygulamalarını kapattım hatta safe mode ile de silmeyi denedim ama ne yaptıysam bu DLL dosyasını silip yeni DLL'i yükleyemedim. XAPOFX1_5.dll indirebildim ancak belirtilen konumda onu atabileceğim bir klasör yok. Siz bir detaylı olarak bakar mısınız nedir benim sorunum?

Process Monitor taraması:

Logfile.PML

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…