Rocket League anti aliasing düzgün çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Sinan abo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2x8 2666mhz
Ekran kartı
GTX 1660TI
Anakart
Gigabyte H410M-H001
İşlemci
i5 10400F
Rocket League ve ara sıra bazı diğer oyunlarda şu şekilde tırtıklanmalar oluyor. Hareket edince de aşırı rahatsız edici şekilde kıpraşıyorlar. Nasıl çözerim bilgisi olan var mı arkadaşımda bu hata yok.

Not: Windowed kullanmıyorum fullscreende oynuyorum.

Dosya Ekleri

• 1735938878422.png
    243,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 1735938889246.png
    174,3 KB · Görüntüleme: 26
Ekran kartı sürücüsünü güncelle, V-Sync veya G-Sync aktif et, FPS limitini ayarla, ekran yenileme hızını uyumlu yap, çözünürlüğü düşür. Arka planda gereksiz uygulamaları kapat.

Ekran kartı sürücüsünü güncelle, V-Sync veya G-Sync aktif et, FPS limitini ayarla, ekran yenileme hızını uyumlu yap, çözünürlüğü düşür. Arka planda gereksiz uygulamaları kapat.

Hepsini denedim sorun devam ediyor

NVIDIA ayarlarında “Low Latency Mode”u aç, “Power Management Mode”u maksimum performansa ayarla. Grafik ayarlarını düşür, overlays kapat, ekran kartını test et ve gerekirse oyunu yeniden yükle.

Hocam merhaba aynı sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi?

Bulamadım + ekran kartı değiştirdim gene olmadı. Bazı forumlarda anakarttan kaynaklı olabileceğini duydum ama sadece Rocket League de olduğundan pek inanmadım.

Bulamadım + ekran kartı değiştirdim gene olmadı. Bazı forumlarda anakarttan kaynaklı olabileceğini duydum ama sadece Rocket League de olduğundan pek inanmadım.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam. Ben anakart değiştirdim ancak sorun devam ediyor.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam. Ben anakart değiştirdim ancak sorun devam ediyor.

O zaman sorun oyunda. Daha fazla kenar detayı olan oyunlarda denedim hiç sorun yok. Oyunun çözünürlüğünü ayarlayamamışlar oyuncuların yüzde 70i bu sorunu yaşıyor.

O zaman sorun oyunda. Daha fazla kenar detayı olan oyunlarda denedim hiç sorun yok. Oyunun çözünürlüğünü ayarlayamamışlar oyuncuların yüzde 70i bu sorunu yaşıyor.

Ben oynadığım her oyunda yaşıyorum hocam. Galiba bu sorunun çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…