Rocket League Çalışmayı Durdurdu Hatası

Oyun orijinal mi ? Eğer oyun orijinal değilse oyunu orijinal almanızı öneririm.
Eğer oyun orijinal ise oyunu silip tekrardan kurmayı deneyin. Belki oyunu yüklerken dosyalarında bir sıkıntı olmuştur. Düzgün kurulmadığından kaynaklanıyor olabilir.

Oyun orijinal mi ? Eğer oyun orijinal değilse oyunu orijinal almanızı öneririm.
Eğer oyun orijinal ise oyunu silip tekrardan kurmayı deneyin. Belki oyunu yüklerken dosyalarında bir sıkıntı olmuştur. Düzgün kurulmadığından kaynaklanıyor olabilir.
Oyun orjinal dediğini denicem sağol.

Sorun değil. Ayrıca işletim sistemini de yazarsan sevinirim. Çünkü bazı arkadaşlar Windows 10 kullanırken League of Legends gibi oyunlarda sorun yaşamışlar.

Oyunu pencere (windowed) modunda çalıştırmayı deneyin. Düzelmezse yapacak birşey yok güncellemeyi bekleyeceksiniz.

Başlıktada belirttiğim gibi oyun her seferinde çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

Bendede aynısı oluyordu.Steam'i açıyorum hesabıma giriyorum oyuna giriş yapıyorum giriyor ama 2 saniye sonra çalışmayı durdurdu diyor.Bende Steam hesabımdan çıkış yaptım ve steam i kapattım şuanda sorunsuz oynuyorum.Denemeni tavsiye ederim :) tek sorun var,online oynayamamak online oynayabilmek için satın almak gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı