Durum belirttiğim gibi, Full ayarlarda 240 FPS alıyorum. Bazı videolarda performans modunda oynamamız gerektiğini söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım?
Önerim yol yakınken Rocket League'yi bırakın. Bana kalırsa göz zevkinize göre yapın, gözlerinizi fazla yormadığı bir ayar yaparsanız yeterli olur.
Dakika 9.55'te falan gözüküyor görüntü ayarları.
Hocam niçin Rocket League'i bırakmamı tavsiye ettiniz acaba? Teşekkür ederim bu arada.
Bir süre ben de oynadım dia stack idim. Oyun gayet zevkli olabiliyor ama her Online oyundaki gibi stres çok yüksek. Ve bence ruhen zarar veriyor. Yaklaşık 4 aydır Rocket League girmiyorum ve daha mutlu ve sosyal bir insanım. Eğer arkadaşlarınızla takılmalık oynayacaksanız çok zevkli olabiliyor ama özellikle espor tarzı bir hedefiniz var ise çok zor TR'de RL esporu yok gibi bir şey.
İyi o zaman hocam başarılar dilerimYok hocam ben hiçbir oyunu rekabetçi olarak oynamam rahat takılırım bir de rank kasmak bana pek eğlenceli gelmedi Rocket League'de o yüzden serbestten devam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.