Rocket League Sideswipe Play Store'da gözükmüyor

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Birçok yerden APK olarak indirdim ama yüklenmedi falan diyor, ve Google Play haricinde Google'ın ürünü olmayan başka mağazalardan da indirdim. Çözümü var mı?
Ve Google Play'de çıkmayan ve  yüklenen bir Pokemon unıte adında oyunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Belkide telefonunuz yetmiyordur? Telefonunuzun modelini atar mısınız?

APK olarak inmiyor ve Google Play Store'da da görünmüyorsa yüksek ihtimalle cihazınız desteklenmiyordur.

Belkide telefonunuz yetmiyordur? Telefonunuzun modelini atar mısınız?
Telefon değil Tablet Samsung Tab A 10,1 inc Android 9 (pie) 2 GB RAM 2,3 gHz
APK olarak inmiyor ve Google Play Store'da da görünmüyorsa yüksek ihtimalle cihazınız desteklenmiyordur.
Cihazım nasıl desteklemiyor olabilir ki sistem gereksinimlerini karşılar vaziyette
Hem Pokemon UNITE 'da indirdim gözükmüyor, sizcede garip değil mi

Oyunun APK sürümünün birçok varyantı olduğu için bir de bunu denemenizi istedim. İşe yarar mı bilmiyorum.

Oyunun APK sürümünün birçok varyantı olduğu için bir de bunu denemenizi istedim. İşe yarar mı bilmiyorum.
Yaramazsa bile PCden emülatörden oynuyorum yinede soğulun
@Veli102 oynamak isterseniz hocam epic gamesten ark ekleyebilirim sizi ama istiyorsanız tabii
Yaramazsa bile PCden emülatörden oynuyorum yinede soğulun
@Veli102 oynamak isterseniz hocam epic gamesten ark ekleyebilirim sizi ama istiyorsanız tabii
Neredeyse bitmek üzere
Hocam gene inmedi olmuyor artık bıktırdı biraz sizede zahmet oldu isterseniz sizi epic gamesten arkadaşlık ekleyebilirim
Hocam gene inmedi olmuyor artık bıktırdı biraz sizede zahmet oldu isterseniz sizi epic gamesten arkadaşlık ekleyebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…