Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #11 XBaroas dedi: Hocam gene inmedi olmuyor artık bıktırdı biraz sizede zahmet oldu isterseniz sizi epic gamesten arkadaşlık ekleyebilirim Genişletmek için tıkla... Epic Games kullanmıyorum.
XBaroas dedi: Hocam gene inmedi olmuyor artık bıktırdı biraz sizede zahmet oldu isterseniz sizi epic gamesten arkadaşlık ekleyebilirim Genişletmek için tıkla... Epic Games kullanmıyorum.
X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #12 Veli1026 dedi: Epic Games kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... OK teşekkür ederim abi iyi geceler
Veli1026 dedi: Epic Games kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... OK teşekkür ederim abi iyi geceler
Thunder324 Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 GDDR6 4GB VRAM | İşlemci: Ryzen 7 4800 | SSD: Samsung 512GB | RAM: 16GB DDR4 | Laptop Kullanıcısıyım. Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #13 XBaroas dedi: Birçok yerden APK olarak indirdim ama yüklenmedi falan diyor, ve Google Play haricinde Google'ın ürünü olmayan başka mağazalardan da indirdim. Çözümü var mı? Ve Google Play'de çıkmayan ve yüklenen bir Pokemon unıte adında oyunum var. Genişletmek için tıkla... Hocam Rocket League sideswipe Play Store'dan kaldırıldı kimse indiremiyor.
XBaroas dedi: Birçok yerden APK olarak indirdim ama yüklenmedi falan diyor, ve Google Play haricinde Google'ın ürünü olmayan başka mağazalardan da indirdim. Çözümü var mı? Ve Google Play'de çıkmayan ve yüklenen bir Pokemon unıte adında oyunum var. Genişletmek için tıkla... Hocam Rocket League sideswipe Play Store'dan kaldırıldı kimse indiremiyor.
X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #14 Thunder324 dedi: Hocam Rocket League sideswipe Play Store'dan kaldırıldı kimse indiremiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu eski 2022 de açmışım Epic Games Store Mobile'de şu an oyun. APK olarak indirip oynayabiliyorsunuz oradan şu an.
Thunder324 dedi: Hocam Rocket League sideswipe Play Store'dan kaldırıldı kimse indiremiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu eski 2022 de açmışım Epic Games Store Mobile'de şu an oyun. APK olarak indirip oynayabiliyorsunuz oradan şu an.