A ademturak12 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 132 2 Ağustos 2021 #1 Rocket League yanıt vermiyor, sorun nedir?
BuraksWinner Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Sistem özelliklerini yazarsanız sevinirim Artı 0 Eksi
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 Rocket leugue biraz geç açılıyor. Aynı sorunu yaşıyordum, açılırken hiçbir şeye dokunma ve tıklama, o kendi kendine açılacaktır biraz sürebilir. Artı 0 Eksi
Rocket leugue biraz geç açılıyor. Aynı sorunu yaşıyordum, açılırken hiçbir şeye dokunma ve tıklama, o kendi kendine açılacaktır biraz sürebilir.
KS KS A ademturak12 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 132 2 Ağustos 2021 #4 BuraksWinner dedi: Sistem özelliklerini yazarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci sagobch dedi: Rocket leugue biraz geç açılıyor. Aynı sorunu yaşıyordum, açılırken hiçbir şeye dokunma ve tıklama, o kendi kendine açılacaktır biraz sürebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Artı 0 Eksi
BuraksWinner dedi: Sistem özelliklerini yazarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci sagobch dedi: Rocket leugue biraz geç açılıyor. Aynı sorunu yaşıyordum, açılırken hiçbir şeye dokunma ve tıklama, o kendi kendine açılacaktır biraz sürebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır?
BuraksWinner Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 ademturak12 dedi: 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla... bilgisayar kaldırmamış olabilir ademturak12 dedi: 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla... Diye söyledim Artı 0 Eksi
ademturak12 dedi: 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla... bilgisayar kaldırmamış olabilir ademturak12 dedi: 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla... Diye söyledim
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #6 ademturak12 dedi: 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci. Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla... Açtıktan sonra bekle 10 dakika bekledikten sonra yine açılmıyorsa sistemle alakalı. Artı 0 Eksi
ademturak12 dedi: 4 GB RAM AMD Radeon 7350 HD 1 GB VRAM çift çekirdekli işlemci. Tamam hocam sistemle alakalık bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla... Açtıktan sonra bekle 10 dakika bekledikten sonra yine açılmıyorsa sistemle alakalı.
KS KS A ademturak12 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 132 2 Ağustos 2021 #7 sagobch dedi: Açtıktan sonra bekle 10 dakika bekledikten sonra yine açılmıyorsa sistemle alakalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam 10-15 dk sonra tekrar yazarım sagobch dedi: Açtıktan sonra bekle 10 dakika bekledikten sonra yine açılmıyorsa sistemle alakalı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumla karşılaştım Dosya Ekleri resim_2021-08-02_144340.png 55 KB · Görüntüleme: 64 Artı 0 Eksi
sagobch dedi: Açtıktan sonra bekle 10 dakika bekledikten sonra yine açılmıyorsa sistemle alakalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam 10-15 dk sonra tekrar yazarım sagobch dedi: Açtıktan sonra bekle 10 dakika bekledikten sonra yine açılmıyorsa sistemle alakalı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumla karşılaştım
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #8 ademturak12 dedi: Tamamdır hocam 10-15 dk sonra tekrar yazarım Böyle bir durumla karşılaştım Genişletmek için tıkla... Hard diskten mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
ademturak12 dedi: Tamamdır hocam 10-15 dk sonra tekrar yazarım Böyle bir durumla karşılaştım Genişletmek için tıkla... Hard diskten mi oynuyorsunuz?
KS KS A ademturak12 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 132 2 Ağustos 2021 #9 sagobch dedi: Hard diskten mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi