Rocket League'de çok ping çıkıyor ama diğer oyunlarda ping değeri normal

lightzone

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Diğer oyunlarda ping açısından hiçbir sorun yok. Örneğin CS:GO'da 50-70 ping alıyorum, uygulama indirirken 9-13 arası bir hız ile iniyor. Fakat bu oyuna girdiğimde 500-600 ping alıyorum. Oyunda ping varken alt tab ile speedtest yapıyorum 100 Mbps hız çıkıyor. Oyunda bir sıkıntı var fakat ne olduğunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam hocam, çözüm sağlayabildiniz mi? Ben de bu 2 gündür aynı sorunu yaşamaya başladım. Ping 300 400 civarı ve kırmızı gözüküyor, arkadaşım İzmir'den oynuyor, onun 70-80 benim İstanbul ve 500Mbps net var normalde 40-50 alırım ama bu aralar 400 bazı oyunlarda 50 bazılarında 400 enteresan bir şey. Modem restart 3, 4 kere attım. Dosya doğrulama yaptım, bir tek sil kur yapmadım bakalım hayırlısı..

Selam hocam, çözüm sağlayabildiniz mi? Ben de bu 2 gündür aynı sorunu yaşamaya başladım. Ping 300 400 civarı ve kırmızı gözüküyor, arkadaşım İzmir'den oynuyor, onun 70-80 benim İstanbul ve 500Mbps net var normalde 40-50 alırım ama bu aralar 400 bazı oyunlarda 50 bazılarında 400 enteresan bir şey. Modem restart 3, 4 kere attım. Dosya doğrulama yaptım, bir tek sil kur yapmadım bakalım hayırlısı..
Hayır, bulamadım. Sizin yaptığınız gibi modeme çok kez restart attım, dosyaları doğruladım, ve hatta Epic Games'i ve Rocket League'yi silip baştan indirdim fakat yine de çözülmedi. Ben de en son çare olarak oyunu sildim.

Ben dosya doğrulama yaptım, ardından dosyaları farklı bir dizine taşıdım ve tekrar dosya doğruladım. Şu anlık normal ping, bir denemeni tavsiye ederim. Ama bence bizlik değil, başka bir problem var benimki de şansa düzeldi ama şu anlık.

Merhaba. Diğer oyunlarda ping açısından hiçbir sorun yok. Örneğin CS:GO'da 50-70 ping alıyorum, uygulama indirirken 9-13 arası bir hız ile iniyor. Fakat bu oyuna girdiğimde 500-600 ping alıyorum. Oyunda ping varken Alt Tab ile Speedtest yapıyorum 100 Mbps hız çıkıyor. Oyunda bir sıkıntı var fakat ne olduğunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu oyun boyle bazen 80-90 ping oynuyorum bazen ise 160 ping sabit oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı