Rocket League'de eğitim nasıl yapılır?

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Rocket League oynuyorum ve uçma işlerinde fln pek iyi olduğum söylenemez. Uçarken topu kontrol ediyorlar mesela, hiçbir zaman onlardan yapamıyorum. Bunun için deneme alanında çalışmak istiyorum ancak orada Free Play'de normal olarak kullandığım tuşlar ropun hareket etmesine sebep oluyor. Örneğin RB tuşunun topu havaya kaldırması gibi. Havadayken dönmeye çalışınca topu yukarı fırlatıyor. Bu tarz şeyler olmadan nasıl eğitim yaparım? Ayrıca eğitim yapabilmem için YT'de kanal öneriniz var mı?

Merhaba. Rocket League oynuyorum ve uçma işlerinde falan pek iyi olduğum söylenemez. Uçarken topu kontrol ediyorlar mesela, hiçbir zaman onlardan yapamıyorum. Bunun için deneme alanında çalışmak istiyorum ancak orada free Play'de normal olarak kullandığım tuşlar ropun hareket etmesine sebep oluyor. Örneğin RB tuşunun topu havaya kaldırması gibi. Havadayken dönmeye çalışınca topu yukarı fırlatıyor. Bu tarz şeyler olmadan nasıl eğitim yaparım? Ayrıca eğitim yapabilmem için YT'de kanal öneriniz var mı?

Hocam kontrollerden ayarlayabilirsiniz uçmak için de YouTube'da werdasrl adlı bir kanal var oradan bakabilirsiniz.

Hocam kontrollere baktım ama bulamadım. Tekrar bakayım.
En son yerde olması lazım diye hatırlıyorum hocam.

Hocam alt taraflarda Dribbleye başla,Topu ele geçir gibi şeyler var 4 5 tane onların hepsini devre dışı bırakmanız lazım tuşa basıp backspaceye basarsanız olur diye tahmin ediyorum.

Hocam alt taraflarda Dribbleye başla,Topu ele geçir gibi şeyler var 4 5 tane onların hepsini devre dışı bırakmanız lazım tuşa basıp backspaceye basarsanız olur diye tahmin ediyorum.
buldum hocam çok teşekkürler.

farklı tuşlar atadım oldu. Gamepad ile oynayınca sıkıntı oluyordu.

Hocam bir sorum daha var. Sizce gamepad ile mi oynanmalı yoksa klavyeyle mi? Önceden klavyeyle oynuyordum ancak gamepad alınca gamepade geçtim. Buradakş anlatımlar klavyeye göre.

Hocam ben klavyeyle oynuyordum ancak gamepadde uçuş kontrolleri daha kolay. Ama gamepadle oynarken şut vurmak klavyeye göre daha zor. Yani benim tavsiyem oyuna eğer yeni başladıysanız gamepadle başlayın ama klavyeyle 200 300 saatiniz varsa klavyeyle devam edin.

Hocam bir sorum daha var. Sizce gamepad ile mi oynanmalı yoksa klavyeyle mi? Önceden klavyeyle oynuyordum ancak gamepad alınca gamepade geçtim. Buradakş anlatımlar klavyeye göre.
Hocam uçuş mekaniklerini anlatan türkçe kanal bulmanız biraz zor yabancı kanallara göz atın onlar daha iyi anlatır.

Hocam ben klavyeyle oynuyordum ancak gamepadde uçuş kontrolleri daha kolay. Ama gamepadle oynarken şut vurmak klavyeye göre daha zor. Yani benim tavsiyem oyuna eğer yeni başladıysanız gamepadle başlayın ama klavyeyle 200 300 saatiniz varsa klavyeyle devam edin.

Hocam uçuş mekaniklerini anlatan türkçe kanal bulmanız biraz zor yabancı kanallara göz atın onlar daha iyi anlatır.
klavyeyle 80-90 saatim vardı, gamepad ile yine bir 80-90 saatim var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı