Doğru diyorsunuz hocam. Şansa atılmış bir gol zaten. Neyse ben en iyisi 1v1 rank kasayım.güzel gol hocam.tek gole bakarak cevaplamak doğru olmaz.benimde güzel gollerim var önemli olan genel oynayıştır(pozisyon alma,havadan vuruşlar top kontrol vb.)
Doğru diyorsunuz hocam. Şansa atılmış bir gol zaten. Neyse ben en iyisi 1v1 rank kasayım.güzel gol hocam.tek gole bakarak cevaplamak doğru olmaz.benimde güzel gollerim var önemli olan genel oynayıştır(pozisyon alma,havadan vuruşlar top kontrol vb.)
Güzel gol hocam. Tek gole bakarak cevaplamak doğru olmaz. Benim de güzel gollerim var önemli olan genel oynayıştır(pozisyon alma, havadan vuruşlar top kontrol vb.)
Plat civarı olabilirsiniz.
Hocam bizzat hardstuck plat olarak oynadım ve bıraktım bu vuruş Gold 2-3 gibi bir vuruş plat olan Benin kayıtsız gollerini hatırlıyorum. Ya da yediğim golleri.
Hocam 6-7 maç girdim 4 ünü kazandım 1v1 de. 3-4 tanesi altındı. Kaybettiğim maçlarda çok saçmaydı adamlar sadece topa vurarak şansa bala gol attılar yendiler.Olabilir. Dedigim gibi aktif olarak oynamıyorum. Attıgınız golleri bilemem ama yediğiniz goller üst ranklardan olabilir. 2 3 ay önce bir maç girmiştim karşı takıma SSL gelmişti. Maç sonucunu tam hatırlamıyorum ama 10 12 gol attı galiba
Gümüş 3 attı hocam 1V1'de. Az daha kasıp altın 1-2 olacağım.Olabilir. Dedigim gibi aktif olarak oynamıyorum. Attıgınız golleri bilemem ama yediğiniz goller üst ranklardan olabilir. 2 3 ay önce bir maç girmiştim karşı takıma SSL gelmişti. Maç sonucunu tam hatırlamıyorum ama 10 12 gol attı galiba
Hocam 6-7 maç girdim 4'ünü kazandım 1V1 de. 3-4 tanesi altındı. Kaybettiğim maçlarda çok saçmaydı adamlar sadece topa vurarak şansa Bala gol attılar yendiler.
Gümüş 3 attı hocam 1V1'de. Az daha kasıp altın 1-2 olacağım.
Hocam 6-7 maç girdim 4'ünü kazandım 1V1 de. 3-4 tanesi altındı. Kaybettiğim maçlarda çok saçmaydı adamlar sadece topa vurarak şansa Bala gol attılar yendiler.
Gümüş 3 attı hocam 1V1'de. Az daha kasıp altın 1-2 olacağım.
En iyisi 2V2.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.