Rocket League'i para vererek almış olanlar

Hocam ben aldığım zaman Rocket League Steam üzerinde 15.5 liraya satılıyordu ininal yeni karta geçenlere 5 lira veriyordu bug mu ne olmuştu o 5 lirayı 2 kere vermişti ben de 5 liraya almıştım pişman değilim 5 liraya oyun yok çünkü.
Hocam ben aldığım zaman Rocket League Steam üzerinde 15.5 liraya satılıyordu. İninal yeni karta geçenlere 5 lira veriyordu bug mu ne olmuştu o 5 lirayı 2 kere vermişti ben de 5 liraya almıştım pişman değilim 5 liraya oyun yok çünkü.

Ben onu alıp oyun almıştım. Sonra işim düşünce paşa paşa yeniden 5TL verip kart almıştım...
 
1. ben 89 TL'ye oyun alırken başkaları bedavaya 10 20 hesapta alıyor ve üzerinden para kazanmaya çalışıyor ve bunla övünüyor bazıları.

2. sigara bir örnekti yani oyuna para vermem deyip tekte 30 TL 2 paket sigara alanlara dedim ve öyle şeyler yapanlara.

Bencil bir insan mısın? Senin tavsiye etmen lazım beleşken oynayın diye.
 
O zaman hoca onun kaleminin parasını geri versin.
Niye kardeşim anlamıyor musunuz basmıyor mu kafanız niye aynı şeyi yüzüncüye söyletiyorsunuz sen 5 liralık kalem aldın ve 5 liralık kullanıyorsun bir kaybın yok. Ne bencil laftan anlamaz adamlar çıktınız.
 
Ben 5 liralık kullanıyorum ama arkadaşım bedavaya alıyor ve sonra benimle enayi diye dalga geçiyor sen neyi anlamıyorsun hala?
 
Ben 5 liralık kullanıyorum ama arkadaşım bedavaya alıyor ve sonra benimle enayi diye dalga geçiyor sen neyi anlamıyorsun hala?
Sen beleşçi çıktın ya. Sayfalardır kavga ediyorsun. Sen indirimde bir şey aldın illaki ben fazlasına aldım ben diyor muyum bana parasını verin diye? Hayır, ama sen diyorsun. Markette insanlara bedava sucuk veriyorlar ben belki parayla sucuk aldım ağlıyor muyum paramı geri verin diye veya senin karnından çalıyor muyum yediğini?
 

Geri
Yukarı