Rocket League'i para vererek almış olanlar

Kanka senin adına bir şey söylemem mümkün değil, yine de şu anki halini 50 saat oynamaktansa eğlenceli halini 50 saat deneyim etmişsin. Tavsiyem artık Online oynuyorsan normal olarak oynama, bir ekip bul ve playlist oyna.

Bence de haklısında işte para kasmaya çalışmaktan oyundan zevk alamadım para kasmasaydımda silahım arabam veya mekanlarım olmadığı için zevk alamazdım.
 
İlk alacağım zamanları hatırlıyorum Rocket League'yi, oyunun fiyatı 15,50 falandı galiba. Benim 3 kuruşum eksik çıkmıştı steam cüzdanında, evet 3 kuruş. Discord sunucularında ''Beyler 3 kuruş atabilecek var mı?'' falan diye geziniyordum ve o zamana kadar da Steam'da daha kart satma olayından haberim yoktu, meğer 30 TL çıkmıştı sonra o kartlardan. Neyse 1 ay bekledim ve 3 kuruşa kavuştum sonra oyundan çıkamadım zaten :D.
 
Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayrım gözetilmeksizin eşittir. CS ücretsiz olunca item verdi ama rocket hiçbir şey yapmadı bunu sabaha kadar tartışabiliriz ama beni ikna edemezsiniz o yüzden bana cevap yetiştirmek yerine yaşınız ilerleyince tekrar gelin iyi günler dilerim.
Eğer tartışmaya yeni fikirlere ikna için değil, diğerine kendi fikrini pompalamak için giriyorsan en fazla 7 yaşında olabilirsin. Eşitlik ne alaka neyden bahsediyorsun sen? Kaç kere açıkladım madem anlamıyorsun maymun metodunu kullanayım.
Sen maymun, muza 20 yaprak vermek. Satıcı maymun sana 20 yapraklık muzu vermek. Sen afiyetle muzu yemek. Doymak. Sonra marketçi herkese bedava muz vermek. Diğerleri de doymak. Eğer sen diğerleri doymaktan üzülmek, sen utanılası bencil birisi olmak. Çünkü sen 20 yapraklık muza 20 yaprak vermek ve ederi neyse onu almak. Zararda olmamak.

Değişkenler:
Yaprak: Para
Muz: Oyun
Maymun: Sen
Satıcı: Epic Games
 
Son düzenleme:
Bir sınıftasın. Öğretmen arkadaşına kalem hediye ettti. Sen aynı kalemi satın almıştın. Mağdur musun?
Bu durumda kalemle alakası olmayan kişilere de artık kalem bedava yalnız. O kalem artık parayla alınmıyor yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı