Rockstar Games Launcher çalışmıyor

Lutherieon

Femtopat
Daha fazla  
Rockstar Games Launcher kısayoluna tıklıyorum fakat açıldığına dair bir belirti göstermiyor. İkinci defa açmaya çalışıyorum lakin bir uyarı ile karşılaşıyorum: Uygulama halihazırda çalışıyor. Ancak ne ekranımda gözüküyor ne de görev çubuğunda olan arka sekmede çalışanlar bölümünde. Görev Yöneticisi'nden kapatmak istesem de kapatamıyorum.
Not: Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Olmadı.

Xeytan

Hectopat
Yer
Cheyenne
Kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi hocam? Yoksa açık olarak gösterdiği için silinmiyor mu? @Lutherieon

Şunları deneyebilirsiniz, Windows aramasına izin verilen uygulamalar yazarak oraya Rockstar Games Launcher'ı ekleyebilirsin, Launcher'a sağ tıklayıp özellikler kısmında uyumluluk sorunu var ise gidermeyi deneyebilirsin.
Ya da bizzat Rockstar tarafında sıkıntı olabilir.
Silinmiyorsa görev yöneticisinde başlangıç kısmında da Launcher etkinleştirildi yazıyorsa devre dışı bırakıp restart atarak o şekilde kaldırıp tekrar da yükleyebilirsin. Aklıma gelenler bunlar.

KS
KS
L

Lutherieon

Femtopat
Daha fazla  
@Xeytan bu sorunla yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum. Birçok kez kaldırıp tekrar yükledim(farklı disklere de yükledim). Bir çözüme ulaşamadım. Uyumluluk çözümüne gelince onu da denedim ancak bir çözüme ne yazık ki ulaşamadım. Ardından beni geri bildirim sayfasına yönlendirdi. Bu durumu oraya da yazdım ancak oradan geri dönüşü hala alamadım. Silmeye gelince biraz meşakkatli. Anlatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Alta Launcher'i ikinci kez çalıştırmaya çalışınca çıkan erroru paylaştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7 KB · Görüntüleme: 8

Xeytan

Hectopat
Yer
Cheyenne
@Xeytan bu sorunla yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum. Birçok kez kaldırıp tekrar yükledim(farklı disklere de yükledim). Bir çözüme ulaşamadım. Uyumluluk çözümüne gelince onu da denedim ancak bir çözüme ne yazık ki ulaşamadım. Ardından beni geri bildirim sayfasına yönlendirdi. Bu durumu oraya da yazdım ancak oradan geri dönüşü hala alamadım. Silmeye gelince biraz meşakkatli. Anlatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Alta Launcher'i ikinci kez çalıştırmaya çalışınca çıkan erroru paylaştım.

1- Antivirüs yazılımı kullanıyorsanız tamamen kapatıp bir de öyle deneyin, Launcher bazı dosyalara müdahale ettiği için de tepkisizlik veriyor olabilir, Defender vs. engelliyor olabilir. Eğer Defender'i kapattıktan sonra düzeliyorsa, izin verilen uygulamalara ekleyeceksiniz Rockstar Launcher'ı.

2- Steam üzerinden aldığınız oyunu başlatıyorsanız, dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin Steam üzerinden.

Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam. @Lutherieon

Yeni konular

Yukarı