Çözüldü Rockstar Games Launcher "Online sign in failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar ne Social Club'a erişebiliyorum ne "socialclub.rockstargames.com" sitesine. Modemi resetleyince herkes çözmüş fakat resetledim çözülmedi bende. Netspeed kullanıyorum. Bilgisayara Netlimiter yüklemiştim kaldırdım hala giremiyorum. Her seferinde VPN kullanmak istemiyorum. Çözüm önerisi olan var mı? Bıktım Rockstar'ın sorunlarından. İşletim sistemi Windows 11 Pro tüm güncellemeler yüklü.

Çözüm
Ben de Netspeed kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyordum. PC'nin modem ile bağlantısını kesin ve telefon mobil verisini bağlayın, daha sonra oyuna girin ve modeme bağlanın, daha sonra hem mobil veriden hem de modem üzerinden Rockstar sunucularına erişebileceksiniz.

Rockstar desteğe yazdım VPN açıkken. Bende alıyordum o sorunu ancak öyle düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Netspeed kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyordum. PC'nin modem ile bağlantısını kesin ve telefon mobil verisini bağlayın, daha sonra oyuna girin ve modeme bağlanın, daha sonra hem mobil veriden hem de modem üzerinden Rockstar sunucularına erişebileceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Modeme oyundan çıkmadan mı bağlanmalıyım? Oyunu kapatıp modeme geçiş yapıp tekrar açtım fakat olmadı yine.

Rockstar desteğe yazdım VPN açıkken. Bende alıyordum o sorunu ancak öyle düzeldi.
Nasıl bir ticket attınız ve çözüm için ne önerdiler ki?

Modeme oyundan çıkmadan mı bağlanmalıyım? Oyunu kapatıp modeme geçiş yapıp tekrar açtım fakat olmadı yine.

Nasıl bir ticket attınız ve çözüm için ne önerdiler ki?

Adamlara IP adresimi attım ve 1-2 hafta bekledim engellemeyi kaldırdılar.

Hocam çok teşekkürler oyundan çıkmadan modeme bağlanınca oldu çok teşekkür ederim sabahtan beri uğraşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…