Rockstar Games, Red Dead Redemption Remastered Hazırlığında Olabilir

Max Payne 1 ve 2 oyunlarına remake yapılsa harika olur. Max Payne en sevdiğim oyun serisi, günümüz teknolojisiyle o karanlık New York atmosferini tekrar oynamak gerçekten güzel olur.
 
Yapma be Rockstar, sen yapma bari. Remastered oyunları para yolma yöntemi olarak görüyorum. İnsanlar senden GTA 6 bekliyor sen nelerle uğraşıyorsun?
Bu olay sayesinde belki PC'ye de çıkartacaklar o zaman tadından yenmez. Doğru dürüst oynatabilen emulatör yok, herkes 2.oyunu oynadı ama ilk oyunu oynayan kitle %5-6 ancadır.
 
GTA 4 için bir remastered, hatta bir remake isterdim. Şahsım adına hikayesini oynatabilen tek GTA oyunu benim için. Daha karanlık, daha oturaklı ve ciddiydi. Zaten çok önceden gelmesi gereken 1.0.8.0 güncellemesini çoook sonradan getirerek oyunun içine etmişlerdi. Ne oyunu eski sürümlerine düşürebildim ne de yamalarımı adam akıllı yükleyebildim. Eğer remastered veyahut remake hali gelirse yama yapımcıları da tekrardan işe koyulabilir. Böylece biz de saçma sapan performans sorunları olmadan oynayabiliriz.
 
Yapma be Rockstar, sen yapma bari. Remastered oyunları para yolma yöntemi olarak görüyorum. İnsanlar senden GTA 6 bekliyor sen nelerle uğraşıyorsun?

Oyunu direkt PS3'teki haliyle sürmek yerine yenileyip PS4'e ve PC'ye getiriyorlar. PC kullanıcılarının emulatör harici bu oyunu oynama şansı yoktu. Birçok fan açısından iyi oldu.
 
PC oyuncuları çıktıktan 1 sene sonra oynayabilecek, diğer Rockstar oyunların da olduğu gibi. Ama bu oyundan önce GTA 5'den önce çıkan zamanı için bile kötü olan GTA oyunlarının remake halini görmek isterim. PS3 de severek oynadığım bir oyundu güncel grafiklerle daha güzel olacak.
 
Son düzenleme:
Tamamen yanlış. Kontroller gayet iyi. GTA V ve GTA IV oynamış biri rahatlıkla bir saniye bile alışma süreci geçirmeden alışabilir.

Aynı oyunu mu oynadık? At yarışı bölümünü hatırlıyor musunuz? Orayi geçmek için çok uğraştım, sürekli uçurumlara doğru gidiyor ve aşağı düşemedigi için at şaha kalkıyordu, at kontrolleri ikinci oyuna göre berbat, kişi kontrollerinde de neredeyse hiç animasyon yok. Ayrıca dediğiniz gibi çoğu kişi RDR 2'yi oynayıp 1'i oynamamış ve ikinci oyunun müthiş animasyonlarını, at sürüşünü deneyimledikten sonra ilk oyuna geçince çoğu kişi oyunu bırakır. İlk oyunun hayranıyım; hikayesiyle, atmosferiyle çok iyiydi ama bu kontroller bu zaman da satmaz. Ayrıca hikayede değişiklige azıcık gidilmeli; mesela arthur hiç ağza alınmadı. Tamam, bunu ilk oyunda John'un "onun hakkında çok konuşmam ama düşünürüm." demesiyle biraz açığı kapatıyorlar ama gene de arthur gibi bir karakter en azindan 1 kere anılmalı, ilk çiftlik görevleri azaltılmalı, elbise alma mantığı değişmeli. Direkt remaster olarak gelmez umarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Lumbagoooo, atınız bir F1 aracı değil. Dönmek için tabii ki yavaşlayacaksınız. GTA V'ı da RDR 2'yi ve RDR 1'i oynamış biri olarak RDR 1'in fizikleri gayet yeni oyunlarla yarışabilecek seviyede. Bütün at bölümlerini zorlanmadan geçtim. Atı uçuruma doğru yuvarlamak çok zor, zorlasanız bile atınız gitmiyor uçuruma. Çok çok iyi zamanlamasını yaparsanız atınızı ancak aşağı uçurabiliyorsunuz. Bilinmemesinin tek nedeni PS3 ve Xbox 360 için çıkarılmış olmasıydı. PC için de çıkarılsaydı kesinlikle çok yüksek bilinirliliğe ulaşırdı.
 

Geri
Yukarı