Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Merhaba, dün GTA 5 indirdim. Bugün de açacaktım ama neyse ki Rockstar Games Launcher inerken uzun bir süre indirdiğim halde kalıyor. Ve fareyi hareket ettirirken donuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Merhaba, dün GTA 5 indirdim. Bugün de açacaktım ama neyse ki Rockstar Games Launcher inerken uzun bir süre indirdiğim halde kalıyor. Ve fareyi hareket ettirirken donuyor.
efe418 Decapat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 56 14 Haziran 2022 #2 Ben de bu durumu yaşıyorum çözümünü bulamadım. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 14 Haziran 2022 #3 Download Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Nov 2025) | TechPowerUp Buradan toplu paketi indirip kurun ve tekrar deneyin. Kurulu olunca bu işlemi atlayabilir belki. Artı 0 Eksi
Download Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Nov 2025) | TechPowerUp Buradan toplu paketi indirip kurun ve tekrar deneyin. Kurulu olunca bu işlemi atlayabilir belki.
KS KS Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #4 reptile dedi: Download Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Nov 2025) | TechPowerUp Buradan toplu paketi indirip kurun ve tekrar deneyin. Kurulu olunca bu işlemi atlayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüp indirdim düzeldi hem X64 hem de X86 yı indirmek lazımmış. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Download Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Nov 2025) | TechPowerUp Buradan toplu paketi indirip kurun ve tekrar deneyin. Kurulu olunca bu işlemi atlayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüp indirdim düzeldi hem X64 hem de X86 yı indirmek lazımmış.