Steam Rockstar Games Rockstar hesabı ile Steam hesabının bağlantısı nasıl kaldırılır?

Warlxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtemsatış'tan RDR 2'li Rockstar hesabımı satışa koydum ancak bir sorunum var. Hesabım Steam'a bağlı ve ben bunun bağını kaldıramıyorum. Sanırım Steam bağı kaldırılmıyor. Steam bağını kaldırmadan satsam bir sıkıntı olur mu? Mesela Steam hesabıma falan giriş yapamaz değil mi? Benim Steam'da GTA 5 var o oyuna giriş yapamaz değil mi ya da başka oyunlarıma?

Arkadaşlar İtemsatış'tan RDR 2'li Rockstar hesabımı satışa koydum ancak bir sorunum var. Hesabım Steam'a bağlı ve ben bunun bağını kaldıramıyorum. Sanırım Steam bağı kaldırılmıyor. Steam bağını kaldırmadan satsam bir sıkıntı olur mu? Mesela Steam hesabıma falan giriş yapamaz değil mi? Benim Steam'da GTA 5 var o oyuna giriş yapamaz değil mi ya da başka oyunlarıma?

Bildiğim kadarıyla Steam hesabı olmadan oyuna giriş yapamaz.

knk benim kardeşim benim steam hesabını kendi rockstar hesabına girmiş bu linkten hala kaldırmaya çalışıyorum : https://support.rockstargames.com/a...team-account-from-your-Rockstar-Games-account

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı