C CORTEX1793 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Uyguna hesap alacağım ve satan kişi hesapta RDR2 olmasına rağmen fiyata dahil etmiyor çünkü Rockstar hesabı yokmuş. Buna rağmen oyunu hala oynayabilir miyim bunu merak ediyorum.
Uyguna hesap alacağım ve satan kişi hesapta RDR2 olmasına rağmen fiyata dahil etmiyor çünkü Rockstar hesabı yokmuş. Buna rağmen oyunu hala oynayabilir miyim bunu merak ediyorum.
C CORTEX1793 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Sagolera dedi: Oynayamazsin. Genişletmek için tıkla... Peki CoD MW 3? Blizzard hesabı istiyor mu oynamak için.
Sagolera dedi: Oynayamazsin. Genişletmek için tıkla... Peki CoD MW 3? Blizzard hesabı istiyor mu oynamak için.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 8 Aralık 2024 #4 CORTEX1793 dedi: Peki CoD MW 3? Blizzard hesabı istiyor mu oynamak için. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef.
CORTEX1793 dedi: Peki CoD MW 3? Blizzard hesabı istiyor mu oynamak için. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef.