Rockstar Launcher offline mod hatası #6000.87

T3tracon

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2019
Mesajlar
1.124
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Epic Games üzerinden ücretsiz GTA V aldım. Daha önceden korsan oynamıştım ve crack dosyalarını silerek oyun dosyalarını Epic Games kütüphanesine attım konrtol ve ardında 5.56 GB bir güncelleme ile oyun yüklendi oyunu başlat dedim Rockstar Launcher kuruldu. Masaüstüme toplam 2 simge geldi biri GTA V simgesi diğeri ise Rockstar Launcher simgesi. Rockstar Launcher'a giriş yaptığımda offline mod #6000.87 hatasını alıyorum VPN olmadan tarayıcı üzerinden girilmiyor Social Club'a VPN açıp bir hesap oluşturdum. VPN ile Rockstar Launcher'a girmeye çalıştığımda ise yine aynı hatayı alıyorum. GTA V simgesi ile giriş yaptığımda da unable to launch Game, please verify your Game data hatasını alıyorum. Yardım edebilir misiniz lütfen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi ekrandayken basacağız? ben sadece bu ekranı görebildim ayrıca oyunun dosyalarına gidip iki exe'yi de yönetici olarak çalıştır dediğimde epic games oyunların doğrulanmasını istiyor.
sdgsdghsd.PNG
 
Geçen ay girmiştim hiç bir hata almadan 1 hafta kadar oynadım sonra yine aynısı oldu. Social Club sitesine de giremiyorum bir süre sonra denilen her şeyi yaptım ama yine olmadı bir daha da uğraşmayacağım açıkçası. Manuel olarak düzeltmek için her yolu yaptım ama hiç biri işe yaramadı sana da uğraşmamanı öneririm eğer sadece hikaye oynayacaksan crack yap bence nasıl olsa satın aldık oyunu :)
 
Benimde bugün aynı sorun başıma geldi + olarak internetten bile rockstar sitesine oturum açamıyorum bağlantı kopuk yazıyor Rockstar games çktü sandım ama arkadaşlarım girebiliyor çok mantıksız bir sorun acilen düzelmesi lazım offline bile giremiyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı