Oyuna hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Resimdede göründüğü gibi sürekli offline mod hatasını almaktayım.
Bunun dışında da Social Club'un sitesine dahi giriş yapamıyorum, bilgisayarımdan hiçbir şekilde oyunun sitesine servislerine vs bağlantı kuramıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
VPN'le deneyip, geri dönüş yapacağım.
VPN'le denedim ve açıldı. Ne telefondan, ne de PC'den hiçbir şekilde VPN'siz girilemiyor Rockstar sitesine veya launcherına.
Ben daha önceden GTA 5'i korsan olarak bilgisayarıma indirmedim kesinlikle.
Dediğini yaptım Recep abi hosts dosyasınıda sildim ama ne yazıkkı sorunum aynı şekilde devam ediyor.
Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir fakat...
Abi dediğin gibi bu yazılımla sıfırlama işlemini yaptım ama halen sonuç aynı düzelmedi.
Belirtmemde fayda var sıfırladım ama listede olanların hepsine tik koymadı program.
Ayrıca bilgisayardan ve telefondanda denedim ama https://socialclub.rockstargames.com/ bu siteye giriş yapamıyorum sadece VPN ile farklı ülkeye bağlandığımda girebiliyorum.