Tarayıcıdan Social Club sitesine giriş yapabiliyor musunuz? Yapamıyorsanız modemi kapatıp 5 dakika sonra yeniden açıp deneyin.
Social Club'a girebiliyor musunuz peki? Ben bu hatayı aldığımda genelde Social Club'a da giremiyorum.Denedim olmadı.
Hayır maalesef giremiyorum.Social Club'a girebiliyor musunuz peki? Ben bu hatayı aldığımda genelde Social Club'a da giremiyorum.
Tekrar bir deneyin. VPN ile düzelir ama ben VPN'i pek önermiyorum. 10 dakika kadar modem kapalı kalsın. Rockstar'ın bu sorununa kalıcı çözüm maalesef ben de bulamadım. Hep modemi kapatıp 5-10 dakika kadar bekleyip açıyordum. Bunu da Reddit'te biri önermişti.Hayır maalesef giremiyorum.
İnterneti PC ye LAN kablosu ile bağlıyorum o yüzden olabilirmi ?Tekrar bir deneyin. VPN ile düzelir ama ben VPN'i pek önermiyorum. 10 dakika kadar modem kapalı kalsın. Rockstar'ın bu sorununa kalıcı çözüm maalesef ben de bulamadım. Hep modemi kapatıp 5-10 dakika kadar bekleyip açıyordum. Bunu da Reddit'te biri önermişti.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.