Rockstar oyuncuları hile yapmaya itiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Glavrol

Hectopat
Bu konuda değinmek istediğim şey Rockstar'ın GTA V'te uyguladığı saçma sapan para politikası. Ekibinizle birlikte banka soyuyorsunuz ve gelen para 150binle 250bin arası değişiyor eğer adil dağıtılırsa. Facility görevleri de açan için maliyetli ve umduğumuzu kazandırmıyor. Bütün bunların yanında alıp denemek istediğimiz çok şey var ve bunları adil yollardan elde etmek de imkansıza yakın. Yani çok uzun süreler oynayıp sadece istediğin itemlerden(araba uçak vs.) birini bile zor alıyorsun. Öte yandan hile yapanlarsa senin bu uzun süreli oynayıştan elde ettiğin parayı 5dakikada fazlasıyla elde ediyor ve çok açık hile yapsalar da ban yemiyorlar. Yerden su çıkarıp kafamıza bomba atıyorlar ve Rockstar bu bariz hileleri bile banlamıyor.
Aslında GTA 5'te para kazanmak bu kadar zor olmasaydı oyundaki hile sayısı bu kadar fazla olmazdı. Rockstar'ın hakkını verelim çok güzel bir iş çıkartmış, GTA her zamanki gibi büyük ve güzel bir oyun ancak bu para sistemi oyuncuları hile yapmaya itiyor ve ortaya insanı oyundan soğutan bir sistem çıkıyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?

2015'ten 2019'a kadar belli aralıklarla ps4'ten online oynadım. 1100 saat oynayış sahibim. Güzel özetlemişsin. Oyun senden para satın almanı bekliyor. Açıkçası gram para harcamadım ve CEO görevlerindeki araba alım satımı olaylarından parayı son oynayışlarımda kırmıştım. Ve sağlam bir araba almıştım. Lakin bu kadar, başka bir şey alamadım. Koskoca 1100 saatlik oynayışımda 1 kere sağlam bir araba alabildim. Bu da oyunun ne kadar acımasız ve para göz olduğunu gösteriyor. Yine de eğlendim, gram pişman değilim verdiğim vakitlerden. Çünkü çok eğlendim, eğlenmesem oynamazdım diye düşünüyorum. Hiç arkadaşım yoktu, bu yüzden heistlerle para kasamadım. Açıkçası, heistleri yapmakta çok karın ağrısıydı. O yüzden hiç oralara bakmadım.

2015'ten 2019'a kadar belli aralıklarla ps4'ten online oynadım. 1100 saat oynayış sahibim. Güzel özetlemişsin. Oyun senden para satın almanı bekliyor. Açıkçası gram para harcamadım ve CEO görevlerindeki araba alım satımı olaylarından parayı son oynayışlarımda kırmıştım. Ve sağlam bir araba almıştım. Lakin bu kadar, başka bir şey alamadım. Koskoca 1100 saatlik oynayışımda 1 kere sağlam bir araba alabildim. Bu da oyunun ne kadar acımasız ve para göz olduğunu gösteriyor. Yine de eğlendim, gram pişman değilim verdiğim vakitlerden. Çünkü çok eğlendim, eğlenmesem oynamazdım diye düşünüyorum. Hiç arkadaşım yoktu, bu yüzden heistlerle para kasamadım. Açıkçası, heistleri yapmakta çok karın ağrısıydı. O yüzden hiç oralara bakmadım.
Kesinlikle eğleniyor ve güzel vakit geçiriyorsunuz fakat bir süreden sonra onlinedaki o güzel araçlardan kullanmak ve tatmak istiyorsunuz bu durumda dediğiniz gibi çok uzun saatler harcayıp güzel bir aracı zar zor elde ediyoruz. Elde etmeyle de bitmiyor o araca eklenti ve modifiye de yapmalı... Hileye karşı olsam da GTA'da hile yapan insanlara kızmıyorum daha doğrusu kızamıyorum.
Şirketteki araba satışından ne kadar gelir elde ettiniz belki ben de o işe girişebilirim

Hileyi gömüp oynamak fazlasıyla zevkli, ben saatlerimi 2 cacık araba için mi harcayacağım yoksa parayı basıp milyarder olup şehirde toz mu yutturacağım?
2. seçenek çok daha mantıklı.,
Oyunda sadece para hilesi yaptım, geçtim. Milletin kafasına UFO fırlatmadım asla.

Hiç ban yedin mi peki ?
Hayır, fakat riskli. Hileyi arkadaşıma yaptırdım, benden sonra yapanların hepsi 1 haftalık ban yedi ama ben yemedim. Galiba Rockstar tam bana yapılan hileyi fixlemeden önce yaptım. Şu an hangisinden yersiniz, hangisinden yemezsiniz bir fikrim yok fakat doğru düzgün yapılan kaliteli hile ban attırmayacaktır.
Atacağınız para miktarınıda abartmayın.

Hayır, fakat riskli. Hileyi arkadaşıma yaptırdım, benden sonra yapanların hepsi 1 haftalık ban yedi ama ben yemedim. Galiba Rockstar tam bana yapılan hileyi fixlemeden önce yaptım. Şu an hangisinden yersiniz, hangisinden yemezsiniz bir fikrim yok fakat doğru düzgün yapılan kaliteli hile ban attırmayacaktır.
Atacağınız para miktarınıda abartmayın.

Virüs bulaşma ihtimali var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı