Rödaj bitmeden artçı alınır mı?

Sana özel konuşmadım zaten. D

Yazdıktan sonra fark ettim hocam hayırlı geceler.

Ağırlık artacak. Bu yüzden tek başınıza sürerken ulaştığınız hızlara ulaşmak için daha yüksek devire ihtiyaç duyacaksınız. Rodajda maksimum kaç devir görmeniz gerektiğini öğrenin. Onu geçmeden sürerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hocam biraz araştırdım sanırım 1600 Km'ye kadar 7000 devirde kullanmak gerekiyormuş, 2 kişi için kaç devirde kullanılır bilmiyorum öğrenmek lazım.

6000-7000 deviri motorda tek başınayken geçme. Artçıyla da aynı devir aralığında kullan ama artçın çok ağır olmazsa daha sağlıklı olur çünkü dik bi yokuş vs çıkman gerektiğinde ağırlık çok olduğu için mecburen deviri yüksetmek zorunda kalacaksın o da motoru biraz yorar ama yine çok büyük sorun yaratmaz kafana takmana gerek yok

125CC alan kişi çoğu kişi ehliyet yetersizliğinden alıyor. Kimse keyfinden aynı paraya 250'lik alabilecekken gidip 125 almıyor. Her motor konusunda aynı olay. 200 250 önermeden önce bir ehliyet sorun.

2 yıl boyunca ehliyetsiz olarak 600'lük makine kullandım ben büyükşehirde. Bir kere ceza yemedim. Sonradan A2 ehliyet aldım yine motosiklete yetmiyordu sınırı. Fakat birkaç kere çevirmeye girmeme rağmen ehliyet yetersizliğinden ceza yemedim hiç. Kıl birisine denk gelmediğin sürece yazmıyorlar

2 yıl boyunca ehliyetsiz olarak 600'lük makine kullandım ben büyükşehirde. Bir kere ceza yemedim. Sonradan A2 ehliyet aldım yine motosiklete yetmiyordu sınırı. Fakat birkaç kere çevirmeye girmeme rağmen ehliyet yetersizliğinden ceza yemedim hiç. Kıl birisine denk gelmediğin sürece yazmıyorlar.

Dün gözümün önünde elektrikli Volta bisikleti bağladılar çekici geldi bir de, bazen dinlemeden yazan da oluyor daha hiç ceza yemedim umarım dahada yemem.

2 yıl boyunca ehliyetsiz olarak 600'lük makine kullandım ben büyükşehirde. Bir kere ceza yemedim. Sonradan A2 ehliyet aldım yine motosiklete yetmiyordu sınırı. Fakat birkaç kere çevirmeye girmeme rağmen ehliyet yetersizliğinden ceza yemedim hiç. Kıl birisine denk gelmediğin sürece yazmıyorlar

İstanbul'un her bölgesinde o kadar şanslı olmuyorsun. Bizde Üsküdar'da otursak çoktan çekmiştik altımıza 250 300 lük makineyi.

2 yıl boyunca ehliyetsiz olarak 600'lük makine kullandım ben büyükşehirde. Bir kere ceza yemedim. Sonradan A2 ehliyet aldım yine motosiklete yetmiyordu sınırı. Fakat birkaç kere çevirmeye girmeme rağmen ehliyet yetersizliğinden ceza yemedim hiç. Kıl birisine denk gelmediğin sürece yazmıyorlar.

Aferin kardeşim sana senin ensen kalın sen her şeyi yaparsın ehliyetsiz 600'lük makine vay be biz asla senin seviyene gelemeyiz sen tam bir abisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı