ROG 3080 vs Ventus 3080 Ti

PROXGAMER

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 3080 Ti MSI Ventus 3X 12 GB mi almalıyım yoksa ASUS ROG STRIX 3080 10GB mi? İkisi de aynı fiyat 1 yıl garantileri kalmış 2.el alacağım yardımcı olur musunuz rica etsem? Mining çıkması kartlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız performans açısından insanın tabiki de 3080 Ti alın diyesi geliyor ancak kartlar mining çıkması olduğu için ısı değerlerinden dolayı hangisi daha serin çalışıyorda oyunuzu ondan yana kullanın derim.

Ancak varsa imkanınız mining çıkması kart almamak sizin adınıza daha iyi olabilir. Teknoloji şans işidir,0 ürün alırsınız 2. elden beter bile bir sorun ile karşınıza çıkabilir ancak en azından elinize sorunlu parça geçme ihtimalini en aza indirgemiş olursunuz. Ha bütçem ona el vermiyor diyorsanız kartların işlem görmemiş olduğundan emin olun ve yaoabiliyorsanız elden almaya çalışıp canlı canlı performans testlerini yapın. Satıcıdan iade sözüde alabilirseniz tadın da yenmez. Şimdiden kolay gelsin.

Alacağınız performans açısından insanın tabiki de 3080 Ti alın diyesi geliyor ancak kartlar mining çıkması olduğu için ısı değerlerinden dolayı hangisi daha serin çalışıyorda oyunuzu ondan yana kullanın derim.

Ancak varsa imkanınız mining çıkması kart almamak sizin adınıza daha iyi olabilir. Teknoloji şans işidir,0 ürün alırsınız 2. elden beter bile bir sorun ile karşınıza çıkabilir ancak en azından elinize sorunlu parça geçme ihtimalini en aza indirgemiş olursunuz. Ha bütçem ona el vermiyor diyorsanız kartların işlem görmemiş olduğundan emin olun ve yaoabiliyorsanız elden almaya çalışıp canlı canlı performans testlerini yapın. Satıcıdan iade sözüde alabilirseniz tadın da yenmez. Şimdiden kolay gelsin.
1 yıl garantili 3080ti aldım inşallah sorun olmaz kargoda 🙂

İkisi nasıl aynı fiyat oluyor? Benim şahsi fikrim mining çıkması kartı almazdım.
Cok pahalı digerleri ne yapayım mecvur onu aldım garantili bide bir sorun olursa garantiye gonderirim

1 yıl garantili 3080 Ti aldım inşallah sorun olmaz kargoda 🙂

Cok pahalı digerleri ne yapayım mecbur onu aldım garantili bir de bir sorun olursa garantiye gonderirim.

Hayırlı olsun hocam, umarım sorunsuz ürün gelir elinize. Ek olarak sarı siteden Param Güvende ile aldıysanız ürünün kutulu açılışının videosunu çekin ve arka plakada olan vida yerlerindeki çıkartmaları kontrol edin. Ürün mahalle bilgisayarcısı vb. bir yerde işlem gördüyse garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum bilginize. Tekrar hayırlı olsun sorunsuzca kullanmanız dileği ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı