ROG Ally Extreme için hikayeli oyun önerisi

uok825

Kilopat
Kek günü
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
512GB NVME
İşlemci
Ryzen Z1
Herkese iyi Sosyaller, ROG Ally Extreme cihazına sahibim. Uzun zamandır LoL, Metin2, CS:GO gibi Online oyunlara alıştığımdan asla hikayeli oyun bitiremedim. Böyle bir cihazımda varken oyun dünyasına dalmak istiyorum, önerilerinize açığım. Online oyun dinamikliğinde az sinematikli oyunlar önerirseniz süper olur. Duruma göre Linux bir OS ya da Windows kullanacağım.

Herkese iyi sosyaller, ROG Ally Extreme cihazına sahibim. Uzun zamandır LoL, Metin2, CS:GO gibi Online oyunlara alıştığımdan asla hikayeli oyun bitiremedim. Böyle bir cihazımda varken oyun dünyasına dalmak istiyorum, önerilerinize açığım. Online oyun dinamikliğinde az sinematikli oyunlar önerirseniz süper olur. Duruma göre Linux bir OS ya da Windows kullanacağım.

Days Gone oynanır.

Batman Arkham serisini inceleyin. Sinematik anlatım var ama öyle bayıcı şekilde değil. Ayrıca gamepad ile oynamaya çok uygun olduklarından Ally ile hiç yadırgamazsınız.

Herkese iyi sosyaller, ROG Ally Extreme cihazına sahibim. Uzun zamandır LoL, Metin2, CS:GO gibi Online oyunlara alıştığımdan asla hikayeli oyun bitiremedim. Böyle bir cihazımda varken oyun dünyasına dalmak istiyorum, önerilerinize açığım. Online oyun dinamikliğinde az sinematikli oyunlar önerirseniz süper olur. Duruma göre Linux bir OS ya da Windows kullanacağım.

God of War, Detroit Become Human.

Batman Arkham serisini inceleyin. Sinematik anlatım var ama öyle bayıcı şekilde değil. Ayrıca gamepad ile oynamaya çok uygun olduklarından Ally ile hiç yadırgamazsınız.
Sanırım buradan başlayacağım bunlara hali hazırda sahibim, bir de God Of War deneyeceğim teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı