ROG G16 ses ve görüntü gecikmesi

Duman0912

Decapat
Ekran kartı
4060
Selam dostlar.
ROG G16 laptopta ses ve görüntü gecikmesi yaşıyorum sebebini bulamadım BIOS sürümü güncel 309 Update'de güncelleme yok her şey tamam gibi.
Ama sorunum şu YouTube'da video açıyorum video başlamış görünüyor bar akıp gidiyor lakin ses yok yuvarlak dönüyor videoda Spotify Udemy'de ise video başlıyor ses sonradan geliyor.
Bu sorunun sebebi ne olabilir Bluetooth kulaklık olabilir mi nasıl çözerim?

Birde bu ayarlarda ve bazı kurulum ekranlarında çok bulanık ekran diğer konularda ölçeği 125 yapın düzelir yazıyor ama zaten 125 ?

Son düzenleme:
Selam dostlar.
ROG G16 laptopta ses ve görüntü gecikmesi yaşıyorum sebebini bulamadım BIOS sürümü güncel 309 Update'de güncelleme yok her şey tamam gibi.
Ama sorunum şu YouTube'da video açıyorum video başlamış görünüyor bar akıp gidiyor lakin ses yok yuvarlak dönüyor videoda Spotify Udemy'de ise video başlıyor ses sonradan geliyor.
Bu sorunun sebebi ne olabilir Bluetooth kulaklık olabilir mi nasıl çözerim bunu?
İntel ve Nvidia driverlarınız güncel mi? Intel Support ve Geforce Experience üzerinden kontrol edin. Intel Arc kurmamış olabilirsiniz. Bunlar hep seçenekler.

Intel ve NVIDIA driverlarınız güncel mi? Intel Support ve GeForce Experience üzerinden kontrol edin. Intel Arc kurmamış olabilirsiniz. Bunlar hep seçenekler.

G16 serisine Intel'den neleri kurmalıyız hocam ASUS'un sayfasındaki tüm driverlar hariç. Misal XTU kurmak diğerleri ile çakışır mı?

G16 serisine Intel'den neleri kurmalıyız hocam ASUS'un sayfasındaki tüm driverlar hariç. Misal XTU kurmak diğerleri ile çakışır mı?
Windows yükledikten sonra kendiliğinden indiriliyor zaten ürünler. Xtu çakışabilir. Güncellemeyi algılayamayabilir. Güncellemeleri en az haftada 1 kontrol etmek yeterli.

Windows yükledikten sonra kendiliğinden indiriliyor zaten ürünler. Xtu çakışabilir. Güncellemeyi algılayamayabilir. Güncellemeleri en az haftada 1 kontrol etmek yeterli.
İntel driverları güncel arc kurulu.

Bahsettiğim olay bu böyle kalıyor videolar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı