ROG Gaming Center nasıl indirilir?

ahmtfurkaneker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma format attığımdan dolayı ROG Gaming Center gitti. Bu uygulama üzerinden klavye RGB, fan kontrolü gibi birçok işi buradan yapıyordum. Technopat Sosyal'de buldugum bir link ile indirdim ancak eski eklentilerin hiçbiri yoktu, bunlara nasıl ulaşabilirim? Şu an ki halini de ekliyorum.

Adsız.png

Laptop modelinizi yazmamışsınız. Google'a laptop modelinizi yazıp sonuna ASUS Support ibaresini ekleyip, çıkan ASUS destek sayfasından laptopun gerekli yazılımlarına ulaşabilirsiniz.

Konu başlığına yazdım diye alta yazamamıştım kusura bakmayın. Kullandığım model ASUS GL553ve. Dediğiniz şekilde aratmıştım. Driver ve software kısımlarında bu uygulama yok.

Eğer bu konu ile alakalı değilse yeni konu açmanız daha sağlıklı olur. Beni etiketleyebilirsiniz isterseniz yeni konuya. Böylece yardımcı olabileceğim bir şeyse ilgilenebilirim elimden geldiğince.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı